Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intrikářská Casya; Soutěživá La Mina; Ctižádostivý Aras; Šílený Shane; Otravná Courtney; Poslední Mohykán Terry; Moudrý Bruce; Dobrosrdečný Austin; Boží Cirii (Jejíž místní nepochopení by mělo být trestné!); Velký dík patří nejmenované české televizi, která tuto legendu přivedla zpět na obrazovky. P.S. VAROVÁNÍ - Kvalitní nekotrolovatelný žrout času. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V Panamě se sešlo několik opravdu sympatických hráčů. Bohužel u otěží celé hry byly právě ti, které bych bez milosti hned vyházel. Hlavně Cirie, která byla na odpis už na první kmenové radě, ale v nenápadném stylu ukecaný černošský mamky se dopracovala až těsně pod vrchol. Koho jsem si oblíbil, je asi všem jasné. Terry si z toho udělal svou one man show, i když byl v podstatě sám proti obrovské přesile. Sice vám nemusí být sympatický, ale člověku v této pozici prostě musíte fandit. Paradoxně možná tato situace Panamě ubližuje, jelikož se z toho stává předvídatelná hra hrdiny proti všem. Shane byl naprostý magor, ale přiznám se, že občas mě opravdu dobře bavil. Výskyt sexy holek taky potěšil. Na Sally, Misty a hlavně mrchu Danielle se dívalo fakt pěkně. Z vítěze jsem nadšený rozhodně nebyl. Souboj Terryho s Arasem byl ke konci už hrozně osobní a to se mi moc nelíbilo. Bohužel i Terrymu začaly ujíždět nervy a údajnému Arasovu kouzlo jsem navíc ani na chvíli nepodlehl. Favorit: Terry, Oblíbenci: Danielle, Sally, Bruce, Austin. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama přinesla soutěži ostrov vyhnanství se soškou imunity, kterýžto aspekt se projevil jako úspěšný a vrátil se i v následujících dílech. Pro mě jedna z těch lepších sérií, v závěru jsem přemýšlel, jestli "ten třetí" mohl s jinou taktikou zvítězit, nu, těžko říct. Oblíbené postavy: vnitřně i fyzicky silná Tina, rozumná Sally, schopný Terry. Neoblíbené postavy: hloupá Courtney, sobecká Melinda ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Už hezkou řádku sezón se Survivor snaží zaujmout diváka nějakým trikem, tajnou imunitou, rozdělením kmenů, a podobně. Panama spojuje všechno, má exilový ostrov, tajnou imunitu a rozdělení kmenů podle pohlaví a věku hned na čtyři, vůbec poprvé v historii soutěže. Cast je rozmanitý a zajímavý, výstřední a sympatický, takový, že si snad každý může najít nějakého oblíbence. To je určitě velké plus. Kromě toho se však poprvé objevuje jeden z největších stratégů Survivora, kterého se dočkáme ještě několikrát. Vítěz: 1* - řadu bohužel przní vítěz, který je naprosto nahodilý, většinu času bez jakékoli strategie, a navíc s otravnou osobností. Je jediným důvodem, proč má tak skvělá řada ode mě jenom 4 a ne 5*. Top 20: Cirie Fields. Oblíbenci: Courtney Marit, Shane Powers ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejzábavnějších řad hlavně pro ty individuality. Terry je frajer a měl to vyhrát, Ciri jsem nesnášel od první minuty, ale nakonec se ukázala jako geniální manipulátorka. Takže skvěle bavila, ale i tak jsem ji neměl rád. Aféra s listem mluví za vše. No, Danielle byla dokonale vymazaná, někdo tak dutej a nestálej se jen tak nevidí, ale na druhou stranu byla fakt pěkná. Shane dokonalej, prostě nemám slov. V málokom se skloubí inteligence, naivita a nezřízený šílenství tak jako v něm. Courtney, Dan, ... V podstatě si asi zapamatuju všechny. A to se nestává u každý řady. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)
  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)

Reklama

Reklama