Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// Nejoblíbenější postavy: Yul, Becky, Parvati. Koho bych napsal ve finále: Yul. Proč? Fandil jsem mu od začátku, sympaťák, hrál fér, líbilo se mi jeho spojenectví s Becky. Koho jsem chtěl víc poznat: Asi nikoho, každého jsem dostatečně poznal, zvláště ty, kteří si to zasloužili. -Koho bych vyřadil: Jonathan, který se sice ne svoji vinou dostal do role přeběhlíka./// Souhlasím s těmi co říkají, že tohle je jedna z nejlepších sérií. Všechno je tu dobře a správně. Počáteční rozdělení do čtyř etnik. Hned od začátku jsem fandil asiatům. Rovněž mě na začátku zaujal Ozzy, sice jsem mu nefandil, ale ty jeho vodní souboje. Patří mu zatleskat. Vůbec vodní soutěže tu jsou hodně povedené. Je tu několik zlomových a dramatických zvratů. Zrada Candice a Jonathana a tedy velké oslabení pro Yula, Becky, Ozzyho a Sundru, kteří svojí bojovností a vzájemnou důvěrou dokázali projít až to finálové čtyřky, přestože v ten moment proti nim stálo 8 soupeřů. Každá kmenová rada pak byla velmi dramatická. A samotné finále. Takové drama a napětí jsem ještě nezažil. Nakonec ale zvítězil favorit a já jsem byl spokojený./// Celkem 96%/// ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jedna z nejpohodovějších survivořích sériií! Rozdělení podle ras, které jsem čekal, že bude hrát víc roli, ale některé aliance vydrželi až do finále, které bylo extrémně záživné. Nad sérií jsem ještě přemejšlel "co kdyby" tak tejden. Můj oblíbenec je samozřejmě Ozzy, protože ty jeho výkony byly neuvěřitelný. Nejvíc sexy byla Parvati :) Ústřední postava: Yul Oblíbenci: Ozzy (TOP), Parvati Neoblíbenci : Stephanie ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Po Panamě další série se čtyřmi kmeny se setkala se silnou diváckou odezvou. Nejen proto, že dělení kmenů je kontroverzní (dělení podle rasy - běloši, černoši, asiati a latinoameričani) a mnozí soutěžící podlehli rasovým předsudkům i stereotypům, ale i proto, že patří mezi nejdramatičtější a nejzábavnější řady celkově. Vítěz: 4* - zdánlivě jeden z nejlepších vítězů, vyrovnaný strategicky, sociálně i fyzicky, se skvělým výkonem na poslední radě, pravdou ovšem je, že díky nedomyšlenému systému tajné imunity by musel být sakra neschopný, aby se do finále nedostal. Top 20: Parvati Shallow, Yul Kwon. Oblíbenci: Jonathan Penner, Candice Woodcock ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje nejoblíbenější řada vůbec, která mě nikdy neomrzí (viděno nejmíň šestkrát:D) a jsem zvědavá na dabing. Důvody, proč se Cook Islands řadí mezi ty nejlepší série: 1) díky skvělému intru, kdy se z plachetnice musí všichni hráči rychle evakuovat a na vorech dopádlovat na ostrov (aféra se slepicemi:D:D); 2) rozdělení do čtyř kmenů podle ras (aneb další skvělý sociální experiment!), 3) melting pot v praxi; 4) spousta dramatických situací (MUTINY!); 5) velká porce sympatických a pamětihodných hráčů ; 6) Cook Islands je založena především na vodních soutěžích; 7) krásné exteriéry - kromě přírody mě fascinuje Kmenová rada v podobě lodi; 8) ale především je v této řadě fenomenální OZZY!!!!! - i když jeho účinkování v s16 a s23 je už diskutabilní, tak ve s13 je to ten nejschopnější "trosečník" pro kterého celý ten pobyt na ostrově byl jen "odpočinkovou dovolenou". Na Cook Islands vznikla i velmi vtipná parodie z produkce MAD TV http://www.youtube.com/watch?v=0sZ0OJGm6Ak ()

davistercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl za celou tuhle sezonu, ačkoli je to už velmi stare, přeci jenom rok 2006, tak je to opravdu pecka. Viděl jsem Cookovy ostrovy,Čínu,Guatemalu a Panamu. Omlouvám se,že už hodnotím dřív jako že tenhle díl byl nejlepší,když jsem přitom nezkoukl všechny díly. Ale tato epizoda mě tak nadchla, že bych se chtěl jednou připojit do tohoto pořadu.. Bravo Yule!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Druhá série, ve které měli soutěžící možnost jít do druhého kmene a zároveň první série, ve které toho dva soutěžící využili. (Zix.)
  • Poprvé byli soutěžící rozděleni do kmenů podle etnického původu. (Zix.)

Reklama

Reklama