Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod poznamenám, že mě zaráží všudypřítomné nízké hodnocení této řady, protože u mě patří k těm oblíbeným. Ze začátku mi sice strašně vadil "casting" soutěžících (jelikož mi zde chyběl typický běloch - ale co čekat u multikulturní řady) a několik zbytečných twistů, ale druhá polovina série stála rozhodně za to a přinesla několik neuvěřitelných momentů. Fidži "stvořilo" 2 nezapomenutelné postavy - Yau-Mana - jednoho z nejoblíbenějších soutěžících vůbec a superkrysu Dreamze, ke kterému se raději ani nevyjadřuji... Oblíbené postavy: Yau-Man, Earl. 8,5/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Tentokrát se nám sešla zajímavá sestava na zajímavém místě. Budu asi mírně spoilerovat, takže kdo to ještě neviděl a chystá se na to, tak nechť můj komentář přeskočí. Vyskytl se zde vůbec nejlepší hráč v historii soutěže, který měl svoji cestu dokonale naplánovanou. Bohužel udělal životní chybu. Uvěřil osobě, která za svůj pobyt na ostrově zradila snad úplně každého. Earla, konečného vítěze jsem si oblíbil snad úplně na začátku a jsem rád, že se dlouho držel po boku Yau-Mana, kterého díky obrovskému štěstí v závěru soutěže porazil. Ostrov vyhnanství byl lepší než kdy dříve a do hry zasáhlo hned několik sošek imunit. Takže zůstanu v hodnocení na 3* a budu se těšit na další sérii. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

NICOX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě zaráží, že tuhle řadu hodně lidí považuje za slabší či dokonce za nejhorší. Pro mě je to jedna z nejlepších. Je pravda, že ze začátku je trochu trapný, že tým "socek" je neustále porážen týmem "boháčů", ale naštěstí příjde twist v podobě promíchání týmů a brzy potom dojde i k sjednocení. A pak se dějou věci! Různý čachrování se symbolama imunity, podvádění, překrucování, klamání... Kmenový rady jsou většinou dost velkým překvapením (chudák Edgardo, Michelle, Stacy). A řeknu Vám, že vítěz mě potěšil. Já ho tipovala už někdy od sjednocení (ne moc výrazný, ne moc v ústraní, ale hlavně přemýšlel o tom co dělá). I když všechno mohlo být uplně jinak, kdyby ten tupej idiot Dreamz dodržel svůj slib, pak by byl vítězem pravděpodobně někdo jiný. Jenže Dreamz je fakt kretén. On si vážně myslel, že potom co nedodrží dohodu a ukáže se jako bezcharekterní hajzl ho někdo z tý poroty zvolí? Mohl odejít s autem i se ctí. A Yau-man je borec!! 80 % ()

st.verka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám Yau-Manovu ekonomickou situaci a tak je pro mne těžké posoudit, jak obtížné pro něj bylo vzdát se toho auta. Ovšem nabídka výměny auta za imunitu Dreamzovi, který v téhle soutěži zradil snad každého, mne upřímně překvapila. Čestnému slovu největšího podrazáka na světě ("Máš mý slovo, přísahám Bohu") nemohl uvěřit ani on, tenhle tah pro mne zůstal záhadou. A to, že si mohl Dreamz byť na okamžik myslet, že po tom všem by mu někdo mohl dát hlas, opravdu svědčí o naprosté absenci jeho zdravého rozumu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)

Reklama

Reklama