Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

KanoJJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk se kouká na filmy proto, že tam chce vidět hezký lidi, když už to nemá ve svým okolí. Když ho to začne štvát, začne koukat na reality show, kde je většina lidí průměrnejch až ošklivejch a 1-2 hezký (těm pak kvůli jejich vzhledu buď fandí, nebo nefandí). Kdo je ta hezká osoba tady?! Všichni jsou tam tmavovlasý a nesympatický... (Casting asi tak 1/100) ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

14. série nabízí další zajímavý sociální experiment: vezměte dvě skupiny různorodých menšin a dejte je na pustý ostrov - ale oproti ostatním sériím je zde menší háček - zatímco jedna skupina bude hned od začátku žít v neuvěřitelném luxusu a blahobytu, ta druhá bude bojovat s naprostou dehydratací, hladověním až s úplným vyčerpáním. A to je hlavní kámen úrazu téhle řady, jelikož se dá jen ztěžka fandit bandě lidí, kteří si na Fidži užívají placené prázdniny a na druhé straně je divák nucen sledovat útrpné živoření těch druhých, kterým pomalu nezbývá energie ani na to, aby chodili... Ale přesto mě tahle série bavila, především díky třem postavám, které se mi vryly do paměti: horkokrevný Rocky, jehož výbušná povaha zajišťovala dobré momenty; bezpáteřní zmetek Dreamz, který je pro mě do dnešního dne na prvních příčkách nejneoblíbenějšího hráče Survivora; ale především tahle řada stojí za skouknutí kvůli úžasnému Yau-Manovi, který je malý-velký muž. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Průměrná série s málo sympatickými hráči. Svého favorita (možná poprvé jsem měl jenom jednoho) jsem si našel až v druhé polovině série. Boa. Ten se nesnažil o žádné velké podrazy, hrou proplouval bez velké námahy a došel, na to že byl velký ousider, hodně daleko. Naopak se tady našlo hodně protivných lidí. Opět jsem si znelíbil velkého favorita u ostatních - Yau-Mana, imbecila Dreamze a Earl mi taky nepadl do noty. Každopádně z finálových tří to nakonec vyhrál ten nejlepší. 6/10 ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)

Reklama

Reklama