Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod poznamenám, že mě zaráží všudypřítomné nízké hodnocení této řady, protože u mě patří k těm oblíbeným. Ze začátku mi sice strašně vadil "casting" soutěžících (jelikož mi zde chyběl typický běloch - ale co čekat u multikulturní řady) a několik zbytečných twistů, ale druhá polovina série stála rozhodně za to a přinesla několik neuvěřitelných momentů. Fidži "stvořilo" 2 nezapomenutelné postavy - Yau-Mana - jednoho z nejoblíbenějších soutěžících vůbec a superkrysu Dreamze, ke kterému se raději ani nevyjadřuji... Oblíbené postavy: Yau-Man, Earl. 8,5/10 ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že v podstatě to rozdělení bohatý/chudý byl celkem dobrý nápad, kterému ale chyběl trochu lepší koncept (třeba častěji rozhazovat kmeny). Takže byla pak první část relativně monotónní co se soutěží týče. Hlavní tahák bych viděl hlavně ve vážně povedených kmenových radách a celkově část po sloučení měla neskutečný spád. Podle mě dost podceňovaná série. Oblíbení hráči: Yau-Man, Earl ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)

Reklama

Reklama