Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod poznamenám, že mě zaráží všudypřítomné nízké hodnocení této řady, protože u mě patří k těm oblíbeným. Ze začátku mi sice strašně vadil "casting" soutěžících (jelikož mi zde chyběl typický běloch - ale co čekat u multikulturní řady) a několik zbytečných twistů, ale druhá polovina série stála rozhodně za to a přinesla několik neuvěřitelných momentů. Fidži "stvořilo" 2 nezapomenutelné postavy - Yau-Mana - jednoho z nejoblíbenějších soutěžících vůbec a superkrysu Dreamze, ke kterému se raději ani nevyjadřuji... Oblíbené postavy: Yau-Man, Earl. 8,5/10 ()

st.verka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám Yau-Manovu ekonomickou situaci a tak je pro mne těžké posoudit, jak obtížné pro něj bylo vzdát se toho auta. Ovšem nabídka výměny auta za imunitu Dreamzovi, který v téhle soutěži zradil snad každého, mne upřímně překvapila. Čestnému slovu největšího podrazáka na světě ("Máš mý slovo, přísahám Bohu") nemohl uvěřit ani on, tenhle tah pro mne zůstal záhadou. A to, že si mohl Dreamz byť na okamžik myslet, že po tom všem by mu někdo mohl dát hlas, opravdu svědčí o naprosté absenci jeho zdravého rozumu. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

14. série nabízí další zajímavý sociální experiment: vezměte dvě skupiny různorodých menšin a dejte je na pustý ostrov - ale oproti ostatním sériím je zde menší háček - zatímco jedna skupina bude hned od začátku žít v neuvěřitelném luxusu a blahobytu, ta druhá bude bojovat s naprostou dehydratací, hladověním až s úplným vyčerpáním. A to je hlavní kámen úrazu téhle řady, jelikož se dá jen ztěžka fandit bandě lidí, kteří si na Fidži užívají placené prázdniny a na druhé straně je divák nucen sledovat útrpné živoření těch druhých, kterým pomalu nezbývá energie ani na to, aby chodili... Ale přesto mě tahle série bavila, především díky třem postavám, které se mi vryly do paměti: horkokrevný Rocky, jehož výbušná povaha zajišťovala dobré momenty; bezpáteřní zmetek Dreamz, který je pro mě do dnešního dne na prvních příčkách nejneoblíbenějšího hráče Survivora; ale především tahle řada stojí za skouknutí kvůli úžasnému Yau-Manovi, který je malý-velký muž. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ale tak nakonec to takovej průser nebyl.. dělení na majetné a nemajetné mě sice dost otrávilo (a i proto body dolů), ale po spojení kmenů už jsem si neměla nač stěžovat..:) dreamz rozhodně nebyl tak blbej, jak vypadal nebo jak chtěl, aby vypadal a navíc to byl hráč.. pro mě byla daleko horší a nepřekousnutelnou figurkou lisi..:( a ve finále jsem ráda, že vyhrál pan správňák, ač před branami finále zůstal někdo, kdo by si to zasloužil ještě o chloupek víc.. "bohužel" to byl velice čestný a zásadový člověk, což se v takové hře moc nenosí.. a teď vzhůru do číny!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)

Reklama

Reklama