Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Rogue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

abnormálně nefér počáteční podmínky, nejhloupější cast historie - rocky, dreamz, mhhm cassandra, mookie - to jako fakt?, pexesová demence, ultravtipný pád z plošiny, morální prohra a podraz z nenasytnosti, nuda a zvrat posílající celou řadu společně s Michelle do háje, jedna z mála zábav je závěrečný křesťanský proslov ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Tentokrát se nám sešla zajímavá sestava na zajímavém místě. Budu asi mírně spoilerovat, takže kdo to ještě neviděl a chystá se na to, tak nechť můj komentář přeskočí. Vyskytl se zde vůbec nejlepší hráč v historii soutěže, který měl svoji cestu dokonale naplánovanou. Bohužel udělal životní chybu. Uvěřil osobě, která za svůj pobyt na ostrově zradila snad úplně každého. Earla, konečného vítěze jsem si oblíbil snad úplně na začátku a jsem rád, že se dlouho držel po boku Yau-Mana, kterého díky obrovskému štěstí v závěru soutěže porazil. Ostrov vyhnanství byl lepší než kdy dříve a do hry zasáhlo hned několik sošek imunit. Takže zůstanu v hodnocení na 3* a budu se těšit na další sérii. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spojlery!...Survajvr, tentokrát na FiDŽi přinesl v pro mě zlaté éře pořadu změnu s tím, že jeden kmen bude na dovolený a ten druhej hrát Survajvr. Podepsalo se to hlavně na soutěžích (možná za to můžou prokletý oranžový šátky), kdy Ravu vyhráli za celou dobu jednu jedinou soutěž. Sračky jako Cassandra si tak válely šunky na kanapi do dne 39 bez potřeby cokoliv dělat a finalisti tak stojí za hovno úplně stejně jako nasraná porota. Favoriti: Edgardo, Alex ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že už můžu komentovat, i když jsem neviděla poslední díl. Fiji jsou o něco slabší než Cookovi ostrovy, možná výběrem soutěžících. Je fakt, že dlouho jsem si hledala oblíbence a vlastně do teď ho nenašla. Yau man, který je tu hodnocen zcela pozitivně mi absolutně neučaroval, je fakt, že na jeho taktiku nikdo nemá, ale jeho krysí obličej a úlisný úsměv mě dost rozčilují. Na Dreamze nebudu plýtvat slovy, musela bych být sprostá. Bohužel vím kdo vyhraje, nejsem z toho nadšena a tím víc se těším na Čínu. Mimochodem můj nej soutěžící této řady byl Edgardo, škoda, že se nedostal dál. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT!!!!: Upřímně by mě zajímalo jestli si ve finále Cassandra, která se v každé výzvě rozplácla o šutrák či zůstala pro jistotu rovnou sedět, myslela, že má šanci byť na jeden hlas. Že si to myslel Dreamz, to je jasné, neb podfouknout někoho pro to abych se mohl ještě jednou vyspat někde na štěrku za čest rozhodně nestojí. V tom případě Mr. Debil na světě. Bydlet někde poblíž nakakám mu do toho jeho Fordu a objedu mu ho pětikorunou. Oblíbení soutěžící: Earl, Yau-man, Michell, Boo /// Ti co by zasloužili nakopat do kaďáku: Lisi, Dreamz, Rocky ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • V noci před začátkem natáčení odstoupila jedna soutěžící, protože dostala záchvat paniky. Následně se tak stalo i v sérii San Juan del Sur (od r. 2014), kde také odstoupila 1 žena kvůli těhotenství a tedy musela i její sestra - So z Survivor World Apart (od r. 2015). (LEGACY)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)

Reklama

Reklama