Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Drky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě jedna z nejlepších, kterou bylo možné zhlédnout v TV. Opět vítěz, kterému jsem od začátku fandil( mám na to asi čuch). Soutěžící, kteří byli hodně rozdílní, někteří sympatičtí, jiní zase méně, byli mezi nimi i ti, kteří nebyli smypatičtí vůbec. Série plná zvratů, hloupých rozhodnutí a hlavně pošušňáníčko pro všechny kdo mají rádi psychologii lidského nitra. Hodnocení 4* a 85%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hodně zatracovaná série, ale je skutečně tak špatná? Nemůže za její hodnocení spíše lidský odpad, který se tam sešel? Pokud příliš neřešíte, kdo je kdo, ale baví vás hlavně strategie, zvraty, utrpení jedněch a pohoda druhých, tak jste na správné adrese. Skupina nesympatických lidí je rozdělena do dvou kmenů. Jedni trpí někde pod skálou a žerou trávu, druzí mají přístřešek s terasou, houpací síť, křesla, kafe, nádobí a jsou v těžké pohodě. Celkem zajímavý experiment, jenže i pomalejším dojde, že ti odpočinutí a najedení budou ve výzvách ty druhé drtit. Fidži je především přehlídkou tupců, takže pokud se rádi mastíte na méně vyspělých jedincích, tak se budete dobře bavit. Dementi jako Rocky, Mookie, Boo, holčička Anthony a slepice Lisi, Stacy či Cassandra jsou čistou esencí hlouposti. Nad ty všechny jsem se dokázal povznést, jenže pak Dreamz udělal největší sviňárnu v historii Survivora a potopil Yau-Mana. Z toho už mi špatně bylo a ani jsem moc neřešil, že vyhrál jeho skvělý spojenec Earl. Favorit: Yau-Man, Oblíbenci: Earl, Alex, Michelle. ()

Reklama

KanoJJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk se kouká na filmy proto, že tam chce vidět hezký lidi, když už to nemá ve svým okolí. Když ho to začne štvát, začne koukat na reality show, kde je většina lidí průměrnejch až ošklivejch a 1-2 hezký (těm pak kvůli jejich vzhledu buď fandí, nebo nefandí). Kdo je ta hezká osoba tady?! Všichni jsou tam tmavovlasý a nesympatický... (Casting asi tak 1/100) ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta výrazných chatakterů, zvratů, tajnůstkářství. Každý díl stojí za to a pobaví, např. čtveřice, která si říkala 4 jezdci :-D Hned na začátku jeden kmen žije v luxusu jako na dovolené a druhý prakticky ve všem živoří a navíc prohrává co může. Hodně zajímavé tahanice o tajnou imunitu. Oblíbení hráči: sympaťák Earl, silák Boo, inteligentní Yau Man a pobavil nejvíc Rocky. Naopak Dreamz si vysloužil příčku největšího z...da v dosavadí historii hry. Určitě další top série. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • V noci před začátkem natáčení odstoupila jedna soutěžící, protože dostala záchvat paniky. Následně se tak stalo i v sérii San Juan del Sur (od r. 2014), kde také odstoupila 1 žena kvůli těhotenství a tedy musela i její sestra - So z Survivor World Apart (od r. 2015). (LEGACY)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama