Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle pro me bylo velke zklamani. Sice jsem rada znovu videla Ozzyho a Jamese, ale slepici spolek mi drasal nervy a ty jejich vecne podrazy jsem jim ani trochu nebastila. Navic dokolecka opakovat porad to same neni ani trochu zabavne a uz vubec ne imponujici. Jestli ma mit tahle serie nejaky rekord, je to pro me ta rozhodne nejhloupejsi. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mikronésie, Mikronésie... (upozorňuju, že tady najdete SPOILERY) Už s prvním dílem mi bylo jasné, že tato řada bude mimořádná. Když vidíte přicházet Yau-Mana, Ozzyho nebo FairPlaye, co jiného také můžete předpokládat? Sám Jeff Probst ji považuje za nejlepší. Já ji za nejlepší nepovažuju, třebaže jsem se hodně bavil a celou řadu zhlédl za jeden večer. Důvod je prostý - vyřazování (či zranění) většiny mých oblíbenců hned od úvodu na úkor ženské aliance mi po chuti příliš nebylo. Holkám ale musím složit poklonu, protože díky ním byla většina kmenovek nezapomenutelných - vyřazení Ozzyho, Jasona, ... nebudu říkat nic objevného, že vyřazení Erika je možná nejkomičtějším a nejnezapomenutelnějším momentem celé řady (ne-li celého Survivora). Já jeho krok trochu chápu, ale stejně bude považovaný za nejhloupější v dějinách (sice byl po H. vs. V. ohodnocen jako druhý nejhloupější po J.T. imunitě, ale to považuju za emotivní rozhodnutí, díky aktuálnosti té řady). Dalším faktem, který trochu mírní nadšení a brání nejvyššímu hodnocení, je pro mě vítězka Parvati, protože se mi s touto řadou zprotivila a já jednoznačně fandil Amandě. Nutno uznat, že Parvati je spolu s Russellem nejlepším taktickým hráčem, který Survivora kdy hrál. 9/10 ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER!! No to snad ne... mám opravdu špatný odhad na to, kdo z finálové trojky či dvojky vyhraje a v tomto případě se to rozhodně potvrdilo. Vítězka si to podle mě opravdu ale opravdu nezasloužila a počítala jsem, že bude mít tak max. 2 hlasy. Chudák Amanda - dvakrát být ve finále a odejít s prázdnou! No mě by jeblo! Jinak musím říct, že tahle série se dost povedla. Opět spousta podrazů, zvratů, bohužel i zranění a nečekaných nedobrovolných i dobrovolných odchodů, pár fajn nových hráčů. A pro mě naprosto nezapomunutelná aukce - to jsem se hodně nasmála :) A jedno ponaučení: Chlapi, probuďte se - ženský (většina) jsou svině!! ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako zatvrzelý introvert nemám ve zvyku se nějak výrazně rozvášňovat, tím spíš pokud se jedná pouze o zábavu. Ale byla to právě Mikronésie, která mi ze všech zatím viděných sérií (a už mi chybí jenom opáčko Afriky a dokončení čtvrté řady, abych se mohl vrhnout na sedmnáctku) přinesla nejvíc infarktových stavů a mít nějaké vlasy, tak by mi při sledování určitě vypadaly. Tím že se proti sobě postavily kmeny složené z ostřílených hráčů (včetně několika zloduchů z předchozích sérií - Parvati a mého oblíbence Jonathana) a naprostých nováčků, bylo už předem zaděláno na solidní zábavu. A ta se ukázala v plné síle, když se ke slovu dostala jedna z nejdrsnějších aliancí v téhle hře vůbec. Obzvlášť několik posledních epizod představuje to vůbec nejnapínavější, co si dovedete pod pojmem reality show představit. Sám jsem se přistihl, jak rozhazuju rukama a v duchu křičím: „Ty blbče, nedělej to!“ U jaké to bylo příležitosti si ale budete muset zjistit sami. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela super nápad smíchat bývalý soutěžící s úplnejma nováčkama. Potřebovalo to trochu oživit a rázem je z toho - i vzhledem k prostředí - spolu s Cookovými ostrovy jedna z nejlepších řad. Kdyby ale nebylo těch hnusnejch podrazů - chápu, je to hra - a vítěz by byl ten, kterej si to aspoň zasloužil (!), bylo by to o mnoho lepší. Taky dost zamrzí předčasný vyřazování ze zdravotních důvodů, třeba Jamesovo, ale za to hold nikdo nemoch. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama