Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Edem-bedem trampky, aké máš topánky? A ja také nemám, ja sa s tebou nehrám! ...A s papekom zastrčeným v prdeli a lá análny kolík sa sa s nami lúči manekýn Frodo z Iowy. Ja v duchu nadávam na zákernosť prítomných dev, ale dva tri zábery na opálené zadočky a opäť som ochotný pretrpieť i tú dávku reklám, pre ktoré telku odmietam kukať. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela pěkná série. Až na to, že ....a teď přijde na řadu pár spoilerů. ....že hned z kraje vypadli ti, kterým jsem již v minulých sériích držel tolik palce tedy, ten malý Číňánek, Ozzy, James a další sportovně nadaní jedinci. Ze skupinky fanoušků jsem si oblíbill hasiče Hulka, kterého brzy čekal totožný osud jako výše zmíněné. Brzy se tedy nebylo na co dívat. Je s podivem jak na mužské pokolení působí nedostatek sexu, jinak si jejich pochybení nedokážu vysvětlit. Museli na tom být skutečně velmi bledě, když se nechali jeden po druhém manipulovat čtveřicí strašně škaredých a s nejvyšší pravděpodobností i vysoce smradlavých žen a jedné africké gorily. Jediné pozitivum na tom všem bylo, že se jeden vůl s ovčí vlnou místo vlasů nechal zmanipulovat natolik, že poslušně odevzdal imunitu, aby ho bylo možné vyřadit a korunoval se tak na naprosto nejdebilnějšího soutěžícího v celé historii Survivor. Poté co vypadl už se bohužel nebylo na koho dívat. Omlouvám se, že naprosto nesnáším toho metrákového šimpanze ženského rodu. Ale já skutečně nezvládnu držet palce někomu, kdo je v 90% soutěží o imunitu brzdou, neumí plavat a za celý svůj pobyt na ostrově se nenanučí rozdělat oheň ani s použitím sirek(viz.dřívější série). Myslím, že taková opice do této soutěže mírně nepatří. Příhodnější by pro ni bylo přihlásit se do soutěže ,, Sedni si na gauč a za žádnou cenu už nevstávej.". Post scriptum: Škoda, že tak brzy vypadl Johnny Fairplay, největší vtipálek ze všech. 2* a nazdar. ()

Reklama

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série. Nádherné prostředí, ostřílení soutěžící, spousta podrazů, úžasné odměny, perfektní výkony ve výzvách, známé tváře, spousta nečekaných zvratů, i v podobě nečekaných zranění. Protože jsem měla ráda pana hrobaře Jamese už z Číny, fandila jsem mu i zde. Za nejlepší část považuji aukci o jídlo a jeho free food v podobě polévky z netopýra - to byl geniální moment. ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Micronesia jako variace na Macbetha alias "stir the pot". Takhle to vypadá, když se do toho opřou baby. Nevím, jak moc chytré bylo spojit fans a faves, vzhledem k tomu, že pro fans to byl od začátku prohraný boj. Z fanoušků mě prakticky nikdo nebavil. Natalie a další mrchy, jejichž jména si nepamatuju, jsem chtěla nejradši zabít. S oblíbenci to bylo poněkud lepší, ale brzo to začalo řídnout. Parvati řídila celou show a ze všech chlapů si udělala totální loutky. Pěkně prohnaná mrcha, ale nakonec jsem jí i fandila. Slabší řada to byla v tom ohledu, že plno lidí vypadlo kvůli debilním zraněním a challanges byly zatraceně nudné. Docházalo k naprosto neskutečným blindsidům. Chudák Ozzy. U ostatních se mi ale chtělo brečet smíchy. Erik se sice zachoval jako největší idiot, ale na Jasona a jeho demenci to snad ani nemá. Splét si idol s blbým klackem bylo něco nepopsatelného. Nicméně civět polovinu řady na to, jak to tam vedou ty krávy, bylo i na mě trochu moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)

Reklama

Reklama