Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zklamání=Koho jsem měl rád, toho vyšoupli ze hry radši hned z kraje nebo prostě musel odejít a celková finálová čtyřka(potažmo dvojka a vítěz)-byla taková užvaněná nemastná neslaná..Jediné rozptýlení přináší pár opravdu výživných podrazů a taktických tahů a pár opravdu hloupých(ale fakt hloupých) demencí.=70% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje části této série = pokud jste sérii neviděly, tak si tento komentář prozatím nečtěte. Opět si vzpomínám na mládí, kdy jsem sledoval pořad ,,Kdo přežije,, (jen přesně nevím jakou serii z prvních sérií). Tato série byla jednoznačně jednou z nejlepších sérií vůbec. Základem je veká skupina favoritů, tedy nejoblíbenějších hráčů Kdo přežije vs. skupina naivních fanoušků. Jednoznačně jsem fandil dvojici Amanda+James a po nich Yau-man. Od začátku série překvapila velmi velkým počtem podrazů a záludností již od prvních rad a totální snahou vyřadit silné členy týmu bez ohledu na to, že bez nich nebudu vyhrávat výzvy a ,,podřezávám si pod sebou větev,, (viz hlavně fanoušci - vyřazení Mary, následně Mickeyho a poté Joela, či u favoritů vyhození Yau-mana, kde to nebylo o síle, ale o jeho hráčském umění a strachu z něj.). Po sloučení mě dost naštvala Parvati s jejím tahem spojit se se všemi a postupně vyhazovat chlapy a to i bývalé spojence (Ozzy, James) a vůbec to spojení s kr.vou Natalie byl hnus... Překvapil odpad dvou silných hráčů ze zdravotních důvodů a odjezd jedné hráčky z důvodu, že to nezvládá a odchod hned 1. favorita, protože to chce již zabalit. A opravdu nezapomenutelné bylo vyřazení Jasona a Erika to byli takoví tupci to svět neviděl.. Hlavně Erik to je fakt kapitola sama o sobě... Finálová dvojice nepřekvapila, ale vítězství Parvati ano... Fakt by mne zajímalo co měla Amanda dělat, aby jí porota dala hlasy? V Číně hrála s Toddem hru, kdy s ním intrikovala a podrazila dost lidí (ač byla v intrikách č.2 tak intrikařila) a na radě se jí to vrátilo tak, že to je prolhaná intrikářka a že Todd alespoň přiznal barvu = 1 hlas... Zde? Hraje férově, nepodráží spojence, když se měl kopnout Ozzy, tak do toho nešla, když měl letět James tak by do toho taky nešla pak ji ta smečka kolem Natalie chtěla vyhodit ona to ustála.. Výzvy opět zvládala bravúrně a na radě ji zase dají ,,pokouřit,, že nehrála agresivně a že se dostala asi do dvou hádek a tím pádem si ty prachy nezaslouží, protože Parvati intikařila a hrála agresivně... = buď nedostala hlasy za svoji citlivost/pláč nebo za to, že nebyla hlavní intrikář? Fakt nechápu ať dělala co dělala tak to bylo špatně a prachy dostane sketa Parvati, kterou Ozzy nakonec pěkně setřel. Dávám 4z5 (Kdo přežije je skvělý pořad, ale na 5z5 to už z principu nemá, ač zde jsme to výrazně zvažoval) ()

Reklama

Lum3n

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Skvělá série. Výborné obsazení kmene favoritů, což se ale bohužel nedá říct o fanoušcích, kde zaujal snad jen naivka Erik. To jak budete mikronésii hodnotit záleží na tom, jak se smíříte s Parvati a její partou černých vdov, které předvedli sérii naprosto neuvěřitelných blidsidů. Já se bavil. Škoda jen předčasného vyřazení Ozzyho, těšil jsem se na jeho dominanci v individuálních challengích. S vítězkou spokojenost, těžko najít argumenty pro zasloužené vítěztví někoho jiného. Z flirtující Parvati nám zkrátka vyrostla jedna z nejlepších přeživších všech dob. Oblíbenci: Ozzy, Parvati a více méně celý tým favoritů, z fanoušku pak jen Erik, jehož kousek s imunitou bude jen těžko hledat přemožitele (ikdyž J.T. a jeho předání imunity Russelovi je sakra silnej konkurent). 90%. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mých nejoblíbenějších řad. Líbil se mi koncept fanoušků proti favoritům, spousta vydařených blindsidů, ženská aliance a nejhloupější krok v historii Survivora - prostě neuvěřitelně zábavné. A roli rozhodně hraje i to, že právě Micronesie byla první řada, kterou jsem po letech viděla a díky ní se zase do Survivora zbláznila ()

Malakal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kajdovo komentářem se nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit. Ten nejlepší cast, který kdy byl (po posledních sériích se obávám, že lepší už nikdy nebude), se postaral o nepopsatelnou atmosféru CELÝ série a já se díky tomu k různým epizodám často vracím a pořád je zbožňuju stejně. Prostě TOHLE je pro mě Survivor! (Dodatek: Teď se ještě nedá dělat absolutně nic jinýho, než souhlasit, s Tomovo komentářem :)) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Kathy Sleckman se do soutěže hlásila celkem 5krát. (Kulmon)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama