Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Mičl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této sérii je toho fakt hodně k vidění. Několik románků, dost zranění, klasický intriky, jednoho z největších dementů celé historie pořadu, ano mluvím o tom panicovi Ericovi, ikdyž o moc míň dementnější nebyl ani Jason s falešným klackem imunity. A hlavně mojí oblíbenou sexy vítězku. Favoriti měli zkrátka výhodu zkušeností s touto soutěží, která byla fakt znát. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik blindsidů tu snad ještě nebylo. Rozdělení na fanoušky a favority mi přijde nespravedlivé; vždyť ti nováčci nemají proti ostříleným harcovníkům sebemenší šanci. :) Proti ženskému spolku jsem neměla výhrady, navíc Parvati jsem měla ráda i minule. Amanda byla s tou přecitlivělostí poněkud otravná. Chett byl opravdu poděs, tyhle typy gayů vůbec nemusím a ne, nejsem homofób. Dala by se napsat ještě spousta věcí, protože tahle řada byla opravdu výživná, leč nenapíši je a dávám za pět. ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER!! No to snad ne... mám opravdu špatný odhad na to, kdo z finálové trojky či dvojky vyhraje a v tomto případě se to rozhodně potvrdilo. Vítězka si to podle mě opravdu ale opravdu nezasloužila a počítala jsem, že bude mít tak max. 2 hlasy. Chudák Amanda - dvakrát být ve finále a odejít s prázdnou! No mě by jeblo! Jinak musím říct, že tahle série se dost povedla. Opět spousta podrazů, zvratů, bohužel i zranění a nečekaných nedobrovolných i dobrovolných odchodů, pár fajn nových hráčů. A pro mě naprosto nezapomunutelná aukce - to jsem se hodně nasmála :) A jedno ponaučení: Chlapi, probuďte se - ženský (většina) jsou svině!! ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ve starších sériích většinou chvíli trvalo, než-li jste si utvořili k některému hráči sympatie. Čímž několik prvních episod bylo tak nějak o ničem. Mikronésie, kde se utkal kmen fanoušků a kmen "Kdo přežije" osobností, od prvního dílu jasně ukazuje, která série je ta nejtvrdší, nejpřekvapivější, nejzábavnější a vůbec obecně, která reality show je ta úplně nejkvalitnější. Jonathan, Ozzy, James, Parvati, Amanda.... lžou, manipulují, potí krev, kují pikle a je ohromná zábava sledovat je při tom :-). ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mikronésie, Mikronésie... (upozorňuju, že tady najdete SPOILERY) Už s prvním dílem mi bylo jasné, že tato řada bude mimořádná. Když vidíte přicházet Yau-Mana, Ozzyho nebo FairPlaye, co jiného také můžete předpokládat? Sám Jeff Probst ji považuje za nejlepší. Já ji za nejlepší nepovažuju, třebaže jsem se hodně bavil a celou řadu zhlédl za jeden večer. Důvod je prostý - vyřazování (či zranění) většiny mých oblíbenců hned od úvodu na úkor ženské aliance mi po chuti příliš nebylo. Holkám ale musím složit poklonu, protože díky ním byla většina kmenovek nezapomenutelných - vyřazení Ozzyho, Jasona, ... nebudu říkat nic objevného, že vyřazení Erika je možná nejkomičtějším a nejnezapomenutelnějším momentem celé řady (ne-li celého Survivora). Já jeho krok trochu chápu, ale stejně bude považovaný za nejhloupější v dějinách (sice byl po H. vs. V. ohodnocen jako druhý nejhloupější po J.T. imunitě, ale to považuju za emotivní rozhodnutí, díky aktuálnosti té řady). Dalším faktem, který trochu mírní nadšení a brání nejvyššímu hodnocení, je pro mě vítězka Parvati, protože se mi s touto řadou zprotivila a já jednoznačně fandil Amandě. Nutno uznat, že Parvati je spolu s Russellem nejlepším taktickým hráčem, který Survivora kdy hrál. 9/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)
  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)
  • Kathy Sleckman se do soutěže hlásila celkem 5krát. (Kulmon)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno