Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela pěkná série. Až na to, že ....a teď přijde na řadu pár spoilerů. ....že hned z kraje vypadli ti, kterým jsem již v minulých sériích držel tolik palce tedy, ten malý Číňánek, Ozzy, James a další sportovně nadaní jedinci. Ze skupinky fanoušků jsem si oblíbill hasiče Hulka, kterého brzy čekal totožný osud jako výše zmíněné. Brzy se tedy nebylo na co dívat. Je s podivem jak na mužské pokolení působí nedostatek sexu, jinak si jejich pochybení nedokážu vysvětlit. Museli na tom být skutečně velmi bledě, když se nechali jeden po druhém manipulovat čtveřicí strašně škaredých a s nejvyšší pravděpodobností i vysoce smradlavých žen a jedné africké gorily. Jediné pozitivum na tom všem bylo, že se jeden vůl s ovčí vlnou místo vlasů nechal zmanipulovat natolik, že poslušně odevzdal imunitu, aby ho bylo možné vyřadit a korunoval se tak na naprosto nejdebilnějšího soutěžícího v celé historii Survivor. Poté co vypadl už se bohužel nebylo na koho dívat. Omlouvám se, že naprosto nesnáším toho metrákového šimpanze ženského rodu. Ale já skutečně nezvládnu držet palce někomu, kdo je v 90% soutěží o imunitu brzdou, neumí plavat a za celý svůj pobyt na ostrově se nenanučí rozdělat oheň ani s použitím sirek(viz.dřívější série). Myslím, že taková opice do této soutěže mírně nepatří. Příhodnější by pro ni bylo přihlásit se do soutěže ,, Sedni si na gauč a za žádnou cenu už nevstávej.". Post scriptum: Škoda, že tak brzy vypadl Johnny Fairplay, největší vtipálek ze všech. 2* a nazdar. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavá série plná známých tváří, napínavých situací a nečekaných zvratů. Na druhou stranu série, z které jsem měl občas hlavu v kýblu. Pozor spoilery: Chvílemi jsem začal až opovrhovat ženským pokolením, protože to co si tady některé dovolovaly mě neskutečně vytáčelo. V první řadě na odstřel by u mě byly krávy jako Natalie, Eliza, Ami, Tracy, hned za nimi v těsným závěsu kravky jako Cirie, Parvati a Alexis. Ne sedm statečných, ale sedm sviní. :-D Ještě jsem neviděl všechny série, ale myslím, že můžu říci, že tohle je série s největší koncentrací přetvařujících se, lživých a zákeřných bab... S vítězkou nemůžu být spokojený, Amanda měla určitě vyhrát! Samozřejmě je škoda Jamese a Ozzyho, protože to byly nejlepší trosečníci a nejférovější hráči. Erik byl fajn, byl zažraný do hry, to se cení. Doplatil na svoji naivitu a to, že důvěřoval těm sviním. :-D Blbec a další naivka Jason krásně skočil Ozzymu na špek. Taky je velká škoda, že kapacity jako Yau-Man a Johnny Fairplay vypadly tak brzo, to sérii taky hodně ublížilo. Konec spoilerům. Je to drsná hra, určitě není férová, je zajímavá pro diváka, který se s výsledkem nakonec musí smířit, protože nic jinýho nenadělá. A i když jsem byl nejdříve rozčílen, jakým směrem se hra ubírala, tak nakonec musím říct, že to byla moc zajímavá hra a k čertu s vítězem. PS: Pro blbce typu Tom Riddle: Nejde o to, kdo je dobrej na sporty a komu to líp myslí, jde o to kdo je dobrej a sympatickej člověk a když jsi přál výhru spíš některé z těch nesympatických podrazáckých sviní, tak to potěš koště. S tebou bych se fakt znát nechtěl. Ale hlavně, že jsi sežral všechnu moudrost světa, chytráku... ()

Reklama

st.ranger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že opětovní návštěvníci mají navrh a dokáží také lépe spolupracovat než sorta lidí, která všechno dosavadní dění obkoukávala z televizních obrazovek. Fanoušci postupně mizí, z favoritů odstřelí okamžitě mizeru Fairplaye a nebezpečného Yau-mana. Nevyrovnanost poměru sil je zřejmá od začátku až k promíchání, kdy se stále jedná o intrikování proti fanouškům. Zásadní ránou je ale nepochopitelná nebetyčná hloupost a naivita fanouška Erica, který by při troše snaze a logického uvažování dokázal zaujmout pozici ve finálové trojce. Bohužel je zničen slepičím komandem a není schopen nijak rozmýšlet své kroky, které se mu nakonec vymstí. S výhercem nejsem spokojen, protože za celou dobu se pouze vezl na vlně silnějších a prohnanějších. Též nedovedu pochopit důvěru či empatie v charakter Amandy. Pro mě je to nesympatická potvora neschopná vymyslet strategii několik kroků dopředu. Její lži jsou navíc průhledné a chování nedůvěryhodné, zvláště pokud ji porota kritizuje, kouká smutně jako zpráskaný pes. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 kompletní řada, kterou jsem dokoukal a musim říct, že prozatím pro mě ta nejlepší. Skvělej cast, výzvy a to, co se dělo v těch kmenových radách ??? SPOILER: To co ta dívčí aliance dokázala je neskutečné. Nikdy bych nevěřil, že se tímto způsobem dostanou v podstatě až do finále. Neuvěřitelné. Nejoblíbenější postavy: Cirie, Parvati, (překvapivě) Ozzy. Nejméně oblíbené postavy: Johnny Fairplay, Elliza . ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Edem-bedem trampky, aké máš topánky? A ja také nemám, ja sa s tebou nehrám! ...A s papekom zastrčeným v prdeli a lá análny kolík sa sa s nami lúči manekýn Frodo z Iowy. Ja v duchu nadávam na zákernosť prítomných dev, ale dva tri zábery na opálené zadočky a opäť som ochotný pretrpieť i tú dávku reklám, pre ktoré telku odmietam kukať. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)
  • Soutěžící Erik Reichenbach je druhý soutěžící a jedním ze tří, který se vzdali imunity na kmenové radě. Je první, kdo kvůli tomu poté vypadl. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno