Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16. řada přinesla další ojedinělý sociální experiment: proti sobě postavila zkušené oblíbené hráče, kteří již od prvních okamžiků přesně vědí, co mají dělat - a největší fanoušky hry, kteří sice mají nulové "praktické" zkušenosti, zato zase mají výhodu v teorii a ve znalostech o svých soupeřích. Tahle řada je jednou z nejlepších díky skvělé interakci "hvězd" a "fandů", neuvěřitelným zvratům (tato řada se může "pyšnit" nejvyšším počtem odsoupení ze hry kvůli zdravotním či osobním důvodům) a velmi zábavných kmenových rad (snad na každé se stane buďto drsný blindsind nebo komický výstup hodného Zlaté maliny - aneb výborné hrátky se všemi možnými typy imunit:-D). V téhle řadě jsou skvělé charaktery a figurky, které se vám vryjí do paměti: blbec James pokračuje ve své nekonečné blbosti; Fairplay opět provokující Jeffa; Eliza a její klacek:D; Ozzy+Amanda=Love(not)forever; podrazácká zmije Parvati dotahující svoji taktiku k dokonalosti; Cirie se slizkým úsměvem a záměry hodné krysy; přidrzlý Jonathan; "americký hrdina" Yau-Man :D; nudná a opět nevýrazná Amy.... z kmene fanoušků se prosadili (u mě) především Erick (za svůj "geniální" herní tah a svůj nelíčený entuziasmus), Jason (soupeřící o titul největšího blbce pod sluncem), a pak dvojka Chet-Joel, aneb nejoblíbenější "pár" této série:) ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Hvězdní hráči na jedné straně a na té druhé zajímavě poskládaný tým fanoušků. Tohle prostě nemohlo skončit špatně. Plno napínavých soutěží, ve kterých se jde na krev. Neustálé změny strategie, kdy každý chvilku tahá pilku. V každém koutu pláže několik vašich oblíbenců. Samozřejmě se párkrát blískl i Ozzy. V týmu fanoušků stojí za zmínku Rambo Joel, atleti Jason a Erik, který vše hloupě zazdil svým vyřazením a takticky vyspělé mršky Natalie a Alexis. Zkrátka svátek pro každého fanouška Survivora. Jedinou kaňkou pro mě zůstává ženská aliance, která se až příliš brzy zbavila všeho s penisem. Rozhodně nemůžu říct, že bych některým holkám nefandil, ale ten testosteron ke konci přeci jen chyběl. Smutné byly nedobrovolné odchody, u Jamese jsem málem prokousl polštář, dokonce i žida Jonathana mi bylo líto. Na závěrečné kmenové radě mi vlastně bylo jedno, která z nich to vyhraje. Amanda byla skvělá ve výzvách a Parvati od začátku taktizovala jako o závod. Favorit: Ozzy, Oblíbenci: Amanda, Parvati, James, Eliza, Ami. ()

wafc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem na Cookových ostrovech Ozzymu fandil, tak tady jsem ho nesnášel. Stal se z něj namyšlenej idiot a ukazoval to v každém díle. Když vypadl, tak jsem měl radost, ale když úplně stejně naletěl můj oblíbenec Jason, tak už jsem se tolik nesmál :) Nutno dodat, že holky tuhle řadu zvládly teda s bravurou a zaslouženě vyhrála jedna z nich, i když mi bylo trochu líto, že to nebyla Amanda, která je na závěrečných kmenových radách absoluně neschopná. Jinak Ozzyho proslov směřovaný Parvati aspiruje na nejhloupější proslov všech dob v Survivorovi. PS: Eriku, Eriku, ty jeden moulo. ()

Lum3n

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Skvělá série. Výborné obsazení kmene favoritů, což se ale bohužel nedá říct o fanoušcích, kde zaujal snad jen naivka Erik. To jak budete mikronésii hodnotit záleží na tom, jak se smíříte s Parvati a její partou černých vdov, které předvedli sérii naprosto neuvěřitelných blidsidů. Já se bavil. Škoda jen předčasného vyřazení Ozzyho, těšil jsem se na jeho dominanci v individuálních challengích. S vítězkou spokojenost, těžko najít argumenty pro zasloužené vítěztví někoho jiného. Z flirtující Parvati nám zkrátka vyrostla jedna z nejlepších přeživších všech dob. Oblíbenci: Ozzy, Parvati a více méně celý tým favoritů, z fanoušku pak jen Erik, jehož kousek s imunitou bude jen těžko hledat přemožitele (ikdyž J.T. a jeho předání imunity Russelovi je sakra silnej konkurent). 90%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama