Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavá série plná známých tváří, napínavých situací a nečekaných zvratů. Na druhou stranu série, z které jsem měl občas hlavu v kýblu. Pozor spoilery: Chvílemi jsem začal až opovrhovat ženským pokolením, protože to co si tady některé dovolovaly mě neskutečně vytáčelo. V první řadě na odstřel by u mě byly krávy jako Natalie, Eliza, Ami, Tracy, hned za nimi v těsným závěsu kravky jako Cirie, Parvati a Alexis. Ne sedm statečných, ale sedm sviní. :-D Ještě jsem neviděl všechny série, ale myslím, že můžu říci, že tohle je série s největší koncentrací přetvařujících se, lživých a zákeřných bab... S vítězkou nemůžu být spokojený, Amanda měla určitě vyhrát! Samozřejmě je škoda Jamese a Ozzyho, protože to byly nejlepší trosečníci a nejférovější hráči. Erik byl fajn, byl zažraný do hry, to se cení. Doplatil na svoji naivitu a to, že důvěřoval těm sviním. :-D Blbec a další naivka Jason krásně skočil Ozzymu na špek. Taky je velká škoda, že kapacity jako Yau-Man a Johnny Fairplay vypadly tak brzo, to sérii taky hodně ublížilo. Konec spoilerům. Je to drsná hra, určitě není férová, je zajímavá pro diváka, který se s výsledkem nakonec musí smířit, protože nic jinýho nenadělá. A i když jsem byl nejdříve rozčílen, jakým směrem se hra ubírala, tak nakonec musím říct, že to byla moc zajímavá hra a k čertu s vítězem. PS: Pro blbce typu Tom Riddle: Nejde o to, kdo je dobrej na sporty a komu to líp myslí, jde o to kdo je dobrej a sympatickej člověk a když jsi přál výhru spíš některé z těch nesympatických podrazáckých sviní, tak to potěš koště. S tebou bych se fakt znát nechtěl. Ale hlavně, že jsi sežral všechnu moudrost světa, chytráku... ()

Lum3n

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Skvělá série. Výborné obsazení kmene favoritů, což se ale bohužel nedá říct o fanoušcích, kde zaujal snad jen naivka Erik. To jak budete mikronésii hodnotit záleží na tom, jak se smíříte s Parvati a její partou černých vdov, které předvedli sérii naprosto neuvěřitelných blidsidů. Já se bavil. Škoda jen předčasného vyřazení Ozzyho, těšil jsem se na jeho dominanci v individuálních challengích. S vítězkou spokojenost, těžko najít argumenty pro zasloužené vítěztví někoho jiného. Z flirtující Parvati nám zkrátka vyrostla jedna z nejlepších přeživších všech dob. Oblíbenci: Ozzy, Parvati a více méně celý tým favoritů, z fanoušku pak jen Erik, jehož kousek s imunitou bude jen těžko hledat přemožitele (ikdyž J.T. a jeho předání imunity Russelovi je sakra silnej konkurent). 90%. ()

Reklama

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

Košoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Survivor, kterého jsem viděl. Nejvíc podvodů, dementních tahů, křehkých i silných aliancí i dramatických odchodů. I když je koncept Survivoru stále stejný, výběr soutěžících podle stejné šablony, soutěže i výhry také stále na jedno brdo, tak stále dokáže pobavit. PS: Jo, a miluju Ozzyho, i když se chová jako arogantní čů*ák. ()

Spiizy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, beru, že tato série Survivora patří mezi nejoblíbenější a i fanoušky oceněná jako jedna z nejlepších, nicméně pachuť feminismu, který byl nabídnut partou přiblblých slečen, mi úspěšně zkazila celkový dojem. Ok, není to soutěž jen o fyzické kondici, je to hra plná strategie, taktiky a všeho možného. Ale i přesto základní podstata spočívá v shopnosti přežít v divočině 39 dní. A že nakonec převládá slepičinec, který z 90% tvoří lidé, kteří při každém zrychlení se rozplácnou, oheň neumí rozdělat, valí se tam a celkově vypadají jak týden před smrtí, to je i na mě moc. Ozzy a James borci. Erik sympaťák, ale ještě teď mu asi James děkuje, že mu s přehledem sebral titul největšího idiota v dějinách Survivora. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama