Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejlepších sérií téhle reality show, a to zejména díky skvělým hráčům, a jednomu zásadnímu zvratu. Takže tady máme drsnou hru Burtona a Johnyho proti ušlechtilému pirátovi Rupertovi a jeho pobočnici, která se v průběhu změnila z fajn maminy v smrtelně nebezpečnou potvoru a mezi tím jedna bláznivá vypatlaná skautka. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pirát v batikovaném triku a sukni Rupert, který krade druhému týmu boty. Hláškující manipulátor Jonny Fairplay se svou nezapomenutelnou babičkou. Neúspěšný kmen Morganů, který chytí druhý dech jen díky jednomu špatně skyrtému podrazu. Mamlas Osten, nešťastná skautka Lill. Zakopaný poklad, rabování tábora druhého týmu. Soutěžící v kvádrech, uniformách a lodičkách vysazení do přírody. A jako bonus asi nejlepší zvrat v historii Kdo přežije. Jednoznačně nejlepší řada, kterou bych každému doporučil pro začátek. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha skvělými momenty a značným množstvím zajímavých hráčů! Spoilery: S vítězem v celkovém pohledu nejsem spokojen, ale když se podívám na finálovou dvojici, tak jsem moc rád, že to nevyhrála vyšinutá skautka. Klobouk dolů před Johnnym Fairplayem a jeho kousky, sice je to kus trotla, ty prachy by si nezasloužil, ale akce "mrtvá babička" byla naprosto skvělá a vtipná. A Rupert je king! Škoda že ti nejlepší trosečníci často doplácí právě na to, že jsou nejlepší. Burton a Shawn byli blbci, to mi bylo mnohem sympatičtější duo Ryno a Savage. A tato série nabídla asi největšího chcípáka vůbec. Možná ne úplně největšího, ale úměrně ke své postavě určitě. Osten byl prostě neuvěřitelný sráč, kdo by to do něj řekl, že. :-D ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně pičoidní konec, kdy se ve finále střetly dvě totálně vypatlané a fyzicky naprosto ubohé ženy a dokonale tak zkurvily, do té doby, velmi solidní sérii. Bacha spoiler, sorry. Jinak se jednalo o sérii velmi pěknou. Bylo k vidění hned několik silných postav a charakterů, mnoho zajímavých zvratů a nejlepší a nejzákeřnější lež v historii soutěže, která rozhodně neměla krátké nohy. S odřenýma ušima to budou 3*. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fairplay byl neuvěřitelný hráč, kterému nevadilo ze sebe vydat to nejhorší a nejlepší zároveň. Vždyť kdo by lhal o vlastní babičce! Na druhou stranu dával kmeni správný říz, ale abych mu nedala všechen kredit, i ostatní měli své momenty. Rupert doplatil na svou důvěřivost (jak sám uvedl) a je to škoda. No ale je to přeci jen soutěž o peníze a nedivím se, že všichni dobří hráči museli dříve či později z kola ven. Dlouho taková dobrá řada nebyla (z mého pohledu). Konec byl bohužel nezajímavý a to je škoda, protože celkově složení trosečníků bylo skvělé. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)
  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)

Reklama

Reklama