Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. V rámci Survivora nevýrazná série si mě získala od první minuty, jelikož se tady sešla skupinka neuvěřitelně zábavných a mně sympatických lidí. Paradoxně jsem tak od začátku každé druhé vyloučení těžce nesl, protože odcházel můj oblíbenec. Označení Poslední ráj na zemi rozhodně není úplně mimo. Gabon je nádherná země a soutěže byly i díky prostředí snad nejlepší, které jsem zatím viděl. Prakticky každá kmenová rada byla těžkým hlavolamem. Randy mě svými hlody vždy rozsekal a při pohledu na něho mě hned napadlo, že za 20 let budu úplně stejný hovado jako on. Modelku s postavou pornoherečky si nešlo nezamilovat. Navíc se ze Sugar vyklubal slušný taktit, i když většinou byla hlavně loutku, o její zábavnosti však nelze spekulovat. Ace se svým přízvukem, který jsem zkušeně tipnul hned na první pokus, je přesně ta charismatická svině, kterou hledám v každé sérii a bohužel často marně. Rozhodně nesmím opomenout ďábelské duo Kenny a Crystal, které dlouho drželo hru pevně ve svých rukách. Až na Sugar byla finálová trojice trošku zklamáním, ale to je jen malý škraloup na této skvělé sérii. Favorit: Sugar, Oblíbenci: Randy, Ace, Matty, Kenny. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní série s těžce pohodovým castem, moc pěkná Šugar, perfektní profesor fyziky, který mi moc připomínal Challengera a celkově fajn hra plus opět super výzvy. Opovrženíhodný nerd Kenny, kterého bych moc rád vyliskal po čuni a sociopat Randy mě sice štvali, ale bez těchto elementů by to nebylo ono :-D A nakonec i ten Randy byl docela čípek :-D První série ve které mi nevadil buzík a navíc vítěz dostává 100 % Moc dobré ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Velká změna byla tá, že se soutěž neodehrávala u moře, takže naprosto odlišné..Zvířata mě naprosto fascinovaly..Soutěžící byli perfektní, jako vždy jsem fandila slabšímu kmenu ;D) Rozhodně stojí za zmínku stratég Ken, který vylítl opravdu až když šlo do tuhého a nedalo se nic jiného čekat, ale na jeho věk byl opravdu perfektní..Randy byl jeden z největších blbců v dějinách Survivoru, Sugar a její hlášky na něj mě dostávaly, a konečná falešná imunita pro Randyho - to byla dokonalost sama..GC se mi líbil, ale bohužel vylítl brzy, protože odmítl vést kmen :) ..Susie jsem měla ráda zezačátku, později už ne, ale že by mi vyloženě vadila, to taky ne..Gillian si budu pamatovat rozhodně skrz její šíření dobré nálady..Crystal - má největší favoritka - ačkoliv se jako atletka moc neukázala, tak pro mě byla nejlepší a škoda jejího vyhazovu..Corinne mě nejvíce pobavila na poslední kmenové radě, občas mi jí bylo líto, ale mezi mé oblíbence nepatřila.Sugar - zezačátku se mi nezamlouvala, od cca poloviny skvělá, vítězství jsem jí přála, bohužel to nevyšlo ale nevadí Jessica se proslaví i bez Survivoru, Sugařin ostrov je opět v dějinách ;D)..Ace , velký pěkný silák, ale to je tak vše, vyhazov mi fakt nevadil..Poslední vítěz nakonec - Bob - to byl zase ten zlatý střed, nevadil mi ani jsem mu nefandila, škoda že nevyhrál někdo jiný, ale zase obdivuhodný výkon za jeho 5 výher po sobě.. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože paráda..jak to z prvu nevypadalo, tak se z toho postupem času vyloupla pro mě jedna z nejlepších sérií nejenom proto, že relativně rychle vyfičeli takové ty klasické nevýrazné(mainstreamové, úlisné, tuctové, fešácké)typy(které ale nakonec často vyhrajou), ale HLAVNĚ-snad poprvé vyhrál člověk který si to zasloužil a kterému jsem to ze srdce přál (né za strategii, né za kontrolu hry(ani jedno se nekonalo), ale za to, že tím prošel férově a vnesl do hry zase jednou trochu lidskosti). V průběhu se to přelévá sem a tam, mění se strategie i charaktery(!) jednotlivých hráčů, je to jedna haluz za druhou a v celém tom zábavném chaosu si nemohl být jistý fakt nikdo = Bavil jsem se. ()

Pauliii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, ve které dominuje nejen krásná příroda! Přijde vhod, zvláště, když už jste znechuceni z účastníků Survivora, kteří mají hezkou tvářičku, tělo samý sval a sebevědomí na rozdávání. Zde se objevuje pestrá směsice charakterů a zajímavých postav, kteří baví. Příjemně překvapila a emocionálně obohatila. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Ken Hoang je několikanásobný šampion ve hře „Super Smash Brothers“ od Nintenda. Je tam známý pod přezdívkou the King of Smash. (Zix.)
  • Crystal Cox byla uváděna jako olympijská vítězka z roku 2004 ve štafetě žen v běhu na 4x400 m. Tehdy to platilo, v roce 2012 jí byla medaile odebrána kvůli přiznání dopingu. (Zix.)
  • První série, která byla natočena ve vysokém rozlišení. (LEGACY)

Reklama

Reklama