Reklama

Reklama

Kdo přežije - Gabon

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2008

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Sugar Kiper, Bob Crowley

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití na africkém kontinentu, kde osmnáct soutěžících doslova bojuje třicet devět dní o přežití, vodu, pití, a nakonec poslední přeživší vyhraje odměnu milión dolarů. (reich)

Recenze (78)

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Obsahuje spoilery) Sledovať sociálne spolužitie pinupky Sugar, dedulu Boba (klobúk dolu pri súťažiach), večne naštvaného Randyho či ukričanej Crystal bolo miestami zaujímavé, až na to, že len málokto mal určenú stratégiu a naozaj sa jej držal počas hry. O to viac zamrzí skoré vyradenie ACEa, ktorý mohol ešte poriadne zamiešať karty. Z finálovej trojky si to podľa mna najkviac zaslúžila Sugar ale pri počte hlasovej ktoré získala nudná Suzie som rada aj za Boba. Obľúbenci: Marcus, Charlie, ACE /// Neobľúbení: Suzie ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Opět vnitrozemská série. Začátek je epický, kdy se nejprve vybírá tým podle kapitánů a potom se vyběhne do velmi strmého kopce (ukázka kdo myslí krátkodobě a kdo dlouhodobě). Soutěže jsou celkově předností série, protože tu máme opravdu náročné challange, u držení kůlů se s sebou hráči opravdu nemazlili. Co mě na této sérií ještě baví je správný poměr twistů, kde bylo promýchání kmenů sice často ale vždy pro dobro hry. Casting je povedené a jsou tu hráči co vás budou štvát nebo je budete milovat ale rozhodně vás nenechají chladným. Za mě vede totální sympaťák Matty. A taková Sugar je dle mě jeden z nejhorších hráčů ale pamatujete si jí. Jen finálová trojka je fakt slabá. Vítěz v rámci možností ale dobrý. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Corine a její finální řeč na kmenovce NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Nalezení imunity, Sugar pak měla "moc" NEJLEPŠÍ HRÁČ: Corinne Kaplan NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Matty Whitmore ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli, tak raději nečtěte! Na survivoráckém webu je tato řada podle oblíbenosti až na pátém místě od konce, tak jsem byl na vážkách, jaká tato řada bude, ale nakonec se mě líbila, i když poslední díl před finálem už nebyl podle mých představ. Ze začátku jsem si oblíbil kmen Fang. Oblíbení hráči: Ken, Crystal. Crystal jsem viděl nejprve ve videu, kde byly ti nejvíce blázniví hráči ze všech sérií, tak jsem na ní byl zvědavý a překvapilo mě to, proč vlastně mezi těma bláznama byla? Nejdementnější hráč snad ze všech sérií co jsem viděl byl a je Randy. To je prostě egokokot. Taky přibyla nová hráčka do mého seznamu neoblíbených hráčů a to je Corinne. Vítěz byl docela fajn. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná série, kdy jsme fandil netradičně týmu, který vyhrával. Protočení kmenů situaci zamotalo a víc jsme se zaměřil na jednotlivce. bylo zde dost zvratů kór s falešnou imunitou, ale celkově to byla možná lehce nadprůměrná, ale víc nic. Hráči nebyli moc zajímaví, ale po krátké době jsem si velmi oblíbil Boba takový starý "mazák" co učí fyziku a tak svěle si vedl na všech frontách a ani nehrál jako sketa. A vítěz/ka? Spokojenost. 3z5 ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Fajnová řada, která je zábavná díky především dokonalé Sugar, mazanému duu tichý Kenny/hlučná Crystal a zábavnému protivovi Randymu. Pochopitelně výsledný dojem trochu mrví vítěz a sem tam ho hodně przní cibulová aliance s odpudivou Corinne, privilegovanou rozmazlenou barbínou, co má plastikové nejen kozy a ksicht, ale i implantáty v zadku, ale co už. Vítěz: 2* - další coattail rider, narozdíl od předchozích to ovšem nebyla záměrná strategie, čili má vůči nim velké mínus. Osobnost ale nepochybně sympatická. Top 20: Jessica Sugar Kiper, Kenny Hoang. Oblíbenci: Crystal Cox, Randy Bailey ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Série byla filmována v přírodní rezervaci ve Wonga Wongue v provincii Estuaire na západu Afriky. (reich)
  • Randy se do soutěže hlásil celkem patnáctkrát. (Kulmon)
  • První série, která byla natočena ve vysokém rozlišení. (LEGACY)

Reklama

Reklama