Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Survivor tentokrát zavítal do krajiny brazilské vysočiny, a fungoval alespoň pro mě opačně než většina sezón. Zatímco normálně chvíli trvá si najít oblíbence a mnohem lepší je finiš řady, tady jsem si našel oblíbence hned z kraje, a zklamal mě vývoj sezóny. Tocantins se tentokrát nesnažilo diváky lákat na nějaké extra taháky, zvláštní dělení kmenů a vůbec, spíš se spoléhalo na charisma castu. A z největší části to vycházelo dobře, bohužel hned několik soutěžících divák ani neměl možnost poznat, protože střih sezóny se zaměřoval především na megalomaniaka Coache, který v budoucnu dostane hned několik dalších šancí.. Co do osobností je Tocantins sezóna milá a rozmanitá, ale strategicky impotentní Coachova aliance učinila z druhé poloviny zívačku. Vítěz: 2* - další zbytečný neúmyslný coattail rider, co se na konec dostal díky slepému štěstí, Coachově demenci a naprosto nepochopitelné impotenci hráčů, co měli v rukou moc. Tocantins je totiž snad vůbec první sezóna, kdy si "mocní" místo odstraňování sympatických hráčů řekli "ten je ale sympatický, toho nikdy nevyloučím". Tohle nemá obdoby.. Top 20: Stephen Fishbach, Erinn Lobdell. Oblíbenci: Sierra Reed ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně povedená série :) Zabiják draků Coach mě fakt dostával, podle těch keců a historek jsem si myslel, že to je nějaký ukecaný trotl, ale na konci když řekli, že je všechno pravda podle detektoru lži, tak jsem docela utřel :) Začal jsem mu možná i trochu závidět, že se všude možně podíval a má spousty bohatých zážitků! Jinak J.T. si to asi zasloužil vyhrát. 90% ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně dobrá série. Úvod mi sice přišel relativně slabší, ale náhle po sloučení obou kmenů celá série nabrala spád a všechny nitky hlavních hráčů této série začaly pomalu proplétat až do skvělého finále. Rozhodně série velkých hráčů a skvělých podrazů na další úžasné lokaci. A Coach je kapitola sama pro sebe Nejoblíbenější hráči: Stephen, JT, Tyson ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stačí zmínit jedno jméno: Coach. Ať člověk chce nebo ne, veškerá pozornost spadá na něj. A Jeff měl v závěrečném dílu pravdu: Lidi si přáli, aby jsi vypadl, ale potom jsi spoustě lidí chyběl. Za sebe přiznávám, hra najednou začla být o ničem a zabiják draků chyběl. Je to blázen. Favorit: Tyson Apostol ()

Košoun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série bez nějakých speciálních zvratů a novinek, což dohání docela dobrá hra soutěžících - podrazy docela dost dobré, aliance ne až tak silné, jak se může zdát. A hlavně závěrečná obhajoba před hlasováním naprosto famózní "reality drama". Otázky porotců i osočování dvou finalistů rozhodně skvěle zakončilo tuhle sérii. Vítěz hodně zasloužený. Negativum série pro mě určitě Coach, který mě svou existencí neuvěřitelně iritoval. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)
  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)

Reklama

Reklama