Reklama

Reklama

Kdo přežije - Tocantins

(série)
  • USA Tocantins (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Benjamin Wade

Obsahy(1)

Přechytračit, přelstít a přežít, toto všechno musí udělat soutěžící, aby vyhráli jeden milion dolarů. Ten, kdo nevyhraje imunitu bude vyloučen naopak, kdo získá imunitu bude mít větší šanci dostat se před závěrečnou kmenovou radu a stát se tak posledním přeživším. Poznejte krásy Jižní Ameriky, konkrétně brazilských lesů a plání. Boj o vodu, pití, místo v kmeni, s počasím a hlavně s nebezpečnými predátory to vše uvidíte v sedmnácté řadě Survivor: Tocantins - Brazilian Highlands. (reich)

(více)

Recenze (79)

SniperG1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně povedená série :) Zabiják draků Coach mě fakt dostával, podle těch keců a historek jsem si myslel, že to je nějaký ukecaný trotl, ale na konci když řekli, že je všechno pravda podle detektoru lži, tak jsem docela utřel :) Začal jsem mu možná i trochu závidět, že se všude možně podíval a má spousty bohatých zážitků! Jinak J.T. si to asi zasloužil vyhrát. 90% ()

Ant 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá řada. Brazilská buše sice není tak zajímavá jako tropické ostrovy, ale zajímavé osobnosti tenhle nedostatek docela vynahradily. Moji oblíbenci Sierra a Brandon to sice zas tak daleko nedotáhli, ale tentokrát bylo vítězství vážně zasloužené. Akorát Coach je snad největší debil, jaký se v téhle soutěži objevil. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně podceňovaná série! Překrásné prostředí, super odměny, výborný casting a především tři zajímaví soutěžící: roztomilá a emotivní Sierra, nedostižný zemědělec J.T. a šílený potetovaný zabiják draků a filosof Coach. Tato série má jednu z nejdrsnějších obhajob před porotou a vítěz si to skutečně zasloužil. Tocantins patří mezi to nejlepší, co Survivor nabízí, takže doufám, že hodnocení ještě stoupne. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně dobrá série. Úvod mi sice přišel relativně slabší, ale náhle po sloučení obou kmenů celá série nabrala spád a všechny nitky hlavních hráčů této série začaly pomalu proplétat až do skvělého finále. Rozhodně série velkých hráčů a skvělých podrazů na další úžasné lokaci. A Coach je kapitola sama pro sebe Nejoblíbenější hráči: Stephen, JT, Tyson ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehce nadprůměrná řada se skvělým vítězem. Coache jsem měl ze začátku rád ale po chvíli mě začal pěkně srát. Hlavně tim, jak furt řikal, že nikdy nelže. A taky proto, že můj oblíbenej hráč byla Sierra. Hlavně, že konečně vyhrál někdo, kdo si to opravdu zaslouží a dokonce ty prachy potřebuje. Ale mě se pořád víc líbil Gabon. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Toto je zatím poslední řada Survivor s 16 hráči. (Hidan)
  • Tamara „Taj“ George je zpěvačka kapely SVW (Sisters with voices) a manželka bývalého hráče NFL Eddieho George. (Zix.)

Reklama

Reklama