Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem hodně zvědav na to, jakými skutky si Samoa udělala celkem slušný ohlas u fanoušků. A pak jsem to zjistil. Celá série se dá v kostce zhrnout do jednoho jména, který začíná na R. Ano tento dle mě možná nejmazanější chlap v historii se mi dostal na druhé místo v topce mích oblíbenců. Jinak, ale musím říct, že kdyby v sérii Russell nebyl, tak je z ní průměrná řada. Ovšem byl tam a to co předvedl bylo něco nevídáného a na Survivora neobvyklého. Jsem zvědav na další díly s ním. Hodnotím 90% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bacha bude Spoiler....Russel je prostě frajer a pokud do vývoje hry opravdu produkce nezasahovala, tak je to až neuvěřitelně dějově nabušená řada:vždy se stane ta nejméně pravděpodobná věc, vždy je to napínavé až do poslední sekundy..... Vítěz téhle série je jasný jako facka, nehledě na to co si odhlasovala zatrpklá porota, která prostě nebyla schopna uznat dokonalost Russelova nekompromisního tahu na bránu. Jejich vítěz je směšný a absurdní symbol přizdisráčství(i když mi jako hráč vlastně nevadila, vítěz to být nemůže) ()

Reklama

Agneszka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: V některých komentářích se fandí Russellovi, v některých je hanoben. Možná je pravda, že se mu věnovalo nejvíce času. Ale, nemůže to být tím, že byl prostě nejzajímavější? Popravdě mě uchvátil tím, jak to má v hlavě srovnané a že si opravdu na nic nehraje. Což je vůbec poprvé, co jsem se takovým přístupem setkala. Opravdu poprvé. Tváří v tvář závěrečným výpovědím nakonec lžou všichni, blafují, vymlouvají se, protiřečí si. On ne. Ani nemohl, protože celou dobu se netajil tím, že chce vyhrát a i jeho závěrečná řeč byla přesně taková, jakou jsem od vůbec první série toužila slyšet. Od prvního dílu můj oblíbenec! Protože upřímnost a říkání pravdy i když nemusí být příjemná je vlastnost, která je pro mě velmi důležitá! ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery!Ne, takhle série mě nebavila. One man show Russela přestala bavit zhruba v polovině série a ukrytí tajných imunit mi přišlo absurdní a moc jednoduché.. První dvě ještě pochopím, ale u třetí jsem už kroutil hlavou. Russel nebyl sympaťák a vůbec nechápu jak mu lidi mohli od počátku tak věřit. Na reunion show jsem se ale naopak jeho vystoupením bavil. Oblíbenci: Brett, Monica, Laura. 4/10 ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Patrně jedna z nejlepších sériií Survivora, a to díky Russelovi, který ji k těmto výšinám vyzvedl. Ačkoliv ovlivňoval hru nejvíce ze všech, našel bez nápovědy tři imunity, určoval, kdo bude vyřazen a dokázal svůj původní kmen prosadit proti přesile až do finále, měla jeho strategie jednu trhlinu: mnoho protihráčů si svou agresivitou a arogancí znepřátelil a ti mu v závěru vystavili odpovídající účet. Na konci, když zapalovali masky svých spoluhráčů a každý z vyřazených měl svůj malý proslov, jsem se musel pousmát: většina z nich tvrdila, že vlastně vyhráli celou hru oni. Je to škoda, když si někdo nedokáže nalít pohár pravdy ani sobě samému, ale toto je americký styl, odrážející se od pseudosebevědomí. Nejoblíbenější soutěžící: Betsy; nejneoblíbenější: Yasmine. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)

Reklama

Reklama