Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokonalá subtilní hra na pozadí psychotického řádění samozvaného krále hry a pak, že jsou blondýny blbé. Jedna z nejpůvabnějších, nejvychytralejších a nejúčinějších her v historii celého Survivora, která se pravdopodobně u značné části fanoušků s moc velkým pochopením nesetkala. Ovšem přesto věřím, že jí v samotném finále přecijen palec držela většina. Za mě Thumbs Up pro vítěze. Za Marissu pláču doteď a Ben je pravděpodoně zatím jediným hráčem během všech sezón, kterému, být na ostrově, dám dělo. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoileruju nejen tuto sérii) Série, která stojí na jedné jediné postavě Russella Hantze (opravdu, nikdo krom Russella není zajímavý - dobrá mohla být Marisa, bohužel se postavila Mistru skryté imunity). Ve finále jsem asi více fandil Natalii, která se však po celou dobu vezla s Russellem. Russelův výkon v této sériii bych zařadil do TOP 3 (asi na třetí místo) strategických výkonů jedince v historii soutěže - později překonal sám sebe ještě v S20 - H. vs. V. (Za samotný vrchol strategické hry považuju - stejně jako Jeff - Robovu spanilou jízdu v S22 - a nedokážu si představit, že by tento výkon mohl být překonán). 85% ()

Reklama

donnovann 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje druhá nejoblíbenější řada díky samozvanému "králi" survivoru Russel Hantzovi. Na tomto hráči stojí celá řada, i když s malinkou pomocí produkce (brzké sloučení protože hrozil zánik kmenu kde byl právě zmiňovaný Russel) kraloval celé řadě. Bohužel jeho slabá sociální stránka vzala za své. Vynikající prostředí, jedny z nejlepších kmenových rad a tajné imunity stále v oběhu. Kmen Galu zde nedostává skoro žádný prostor ale celkově opravdu jedna z nejlepších řad vůbec! Dávám 99% ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Spanilá jízda Russella Hantze, aneb jak to vypadá, když se multimilionář rozhodne vyhrát milion dolarů na vytření zadku a dokázání všem jaká jsou banda blbců. Sabotáže, podrazy a geniální taktika. S vítězem jsem naprosto spokojená a ty kmenovky po sloučení neměly chybu. Tuto řadu mám v TOP 5 Survivor a jsem nadšená :) ()

Agneszka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: V některých komentářích se fandí Russellovi, v některých je hanoben. Možná je pravda, že se mu věnovalo nejvíce času. Ale, nemůže to být tím, že byl prostě nejzajímavější? Popravdě mě uchvátil tím, jak to má v hlavě srovnané a že si opravdu na nic nehraje. Což je vůbec poprvé, co jsem se takovým přístupem setkala. Opravdu poprvé. Tváří v tvář závěrečným výpovědím nakonec lžou všichni, blafují, vymlouvají se, protiřečí si. On ne. Ani nemohl, protože celou dobu se netajil tím, že chce vyhrát a i jeho závěrečná řeč byla přesně taková, jakou jsem od vůbec první série toužila slyšet. Od prvního dílu můj oblíbenec! Protože upřímnost a říkání pravdy i když nemusí být příjemná je vlastnost, která je pro mě velmi důležitá! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno