Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších sérií s neuvěřitelným Russellem Hantzem. Ikdyž mám pocit, že kdyby kapitán Russell S. nezkolaboval, hra by se vyvíjela úplně jinak. Ústřední postava: Russel H. Oblíbenci: Russel H., Natalie, Russel S. Neoblíbenci: Yasmin ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SAMOA JE RUSSEL, RUSSEL JE SAMOA !!! Tak to je a jakýkoliv jiný pohled na věc (samozřejmě je to pouze názor), je podle mě naprosto vedle. I když nejsem žádný jeho vyhraněný fanoušek, tak uznávám, že tady byl jednoznačně hlavní postavou a že by tahle řada bez něho byla asi dost nudná. Věc, kterou na Russelovi hlavně oceňuji, je jednoduše to, že šel a konal a nezajímalo ho, že to co chtěl udělat před ním nikdo jiný nikdy neudělal. Stejně tak se kdysi vrhnul do neznámého Johny Fairplay, u kterého ale stejně jako u Russela by finále podle mě vítězství stejně nepřineslo. Člověk může být v Survivoru za hajzla, musí si to ale leda umět mistrně odůvodnit nebo se postavit vedle někoho ještě horšího než je on sám a tak logicky smýšlejícím lidem hlasovat pro ostatní prakticky znemožnit (Boston Rob v 22). Ani jedno Russel ani jednou nedokázal a proto nevyhrál (teď beru v potaz 19. i 20. řadu) a díky své ultrazlodušské reputaci (22. řada) už asi nikdy nevyhraje. ()

Reklama

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rusell!!! Tohle je jedinej tahák téhle série.... Pro mě nejlepší taktickej hráč survivoru vůbec! A taky se stává mým nejoblíbenějším hráčem. Ale už od začátku jsem byl smířenej, že nejspíš vyhrát nemůže, protože se to dřív nebo pozdějš ty soutěžící dozvěděj. Ale vítěz/ka mi vůbec nevadil/a. A také se zde objevil můj asi nejmín oblíbenej hráč hned po Dreamzovi. A to Jason! S prominutím to byl zkurvenej negr, kterej měl vypadnout jako první možná jako druhej. Ale rozhodně se neměl dostat tak daleko. Byla to hrozná lama. A vadil mi tam tak moc, že týhle sérii schází ten kousek k 5 *. Ale rozhodně jedna z těch hodně vydařenejch sérií. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

(SPOILER) S vítězem nejsem spokojenej ani trochu, můj favorit byl jasnej...prostě ten, co byl nejvíc vidět...škoda, protože Russell zahrál hru jako bůh, ať už byl zmrd na ostatní jakej byl, dokázal věci, který před nim nikdo nedokázal a jako stratég byl prostě nejlepší a je škoda, že ostatní si to nedokázali přiznat a nenechali ho zvítězit. I přesto je to nejvýraznější osoba ze Survivorů, který jsem viděl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama