Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SAMOA JE RUSSEL, RUSSEL JE SAMOA !!! Tak to je a jakýkoliv jiný pohled na věc (samozřejmě je to pouze názor), je podle mě naprosto vedle. I když nejsem žádný jeho vyhraněný fanoušek, tak uznávám, že tady byl jednoznačně hlavní postavou a že by tahle řada bez něho byla asi dost nudná. Věc, kterou na Russelovi hlavně oceňuji, je jednoduše to, že šel a konal a nezajímalo ho, že to co chtěl udělat před ním nikdo jiný nikdy neudělal. Stejně tak se kdysi vrhnul do neznámého Johny Fairplay, u kterého ale stejně jako u Russela by finále podle mě vítězství stejně nepřineslo. Člověk může být v Survivoru za hajzla, musí si to ale leda umět mistrně odůvodnit nebo se postavit vedle někoho ještě horšího než je on sám a tak logicky smýšlejícím lidem hlasovat pro ostatní prakticky znemožnit (Boston Rob v 22). Ani jedno Russel ani jednou nedokázal a proto nevyhrál (teď beru v potaz 19. i 20. řadu) a díky své ultrazlodušské reputaci (22. řada) už asi nikdy nevyhraje. ()

jeandepatch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších sérií s neuvěřitelným Russellem Hantzem. Ikdyž mám pocit, že kdyby kapitán Russell S. nezkolaboval, hra by se vyvíjela úplně jinak. Ústřední postava: Russel H. Oblíbenci: Russel H., Natalie, Russel S. Neoblíbenci: Yasmin ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler! Páni, tak další řada plná překvapení a skvělých zvratů. Od prvních chvílích jsem si říkal, že Russella H. přiřadím do svého blacklistu neoblíbených hráčů. Protože vždy mám k podobným lidem negativní postoj. Ale co se potom dělo... tak jsem ho začal postupně obdivovat a nakonec se stal mým nejoblíbenějším hráčem této sezóny. Opravdu neskutečné věci. Jeden člověk, který najde imunitu bez nápovědy a né jenom jednou? To snad nemůže být pravda :D Myslím, že právě jeho zásluhou je tahle řada tak oblíbená. Vítěz fajn, jsem spokojený. Neoblíbení hráči: Ben, Laura a Monica. Tentokrát to s těma neoblíbenýma není tak hrozný, že bych je zas až tak moc neměl rád. No a co bych ještě zmínil byl ten kolaps, s hrůzou jsem se na to díval. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Samoa = Russell Hantz, ať se vám to líbí nebo ne. Od začátku to bylo jasné. Ten prostor, který produkce dávala kmeni Foa Foa a hlavně Russellovi, byl do nebe volající. Do sloučení jsem většinu z Galu neslyšel promluvit, ale musím uznat, že Russell si ten prostor zasloužil. Jeho drancování tábora, koalice tupých holek a hledání talismanu imunity bez nápovědy byly naprosto zásadní okamžiky Survivora. Na Samou se dobře koukalo i díky holkám, Natalie, Monica, Kelly a Ashley byly přímo k nakousnutí. Ke konci mě trošku iritoval dokonalý mladík Brett, který poprvé něco pronesl asi 30. den, ale naštěstí se zlo udrželo u moci a mohlo dojít na závěrečné zúčtování. Nemůžu si pomoct, ale Russell hrál 38 dní snad nejlepší hru, pokud tedy nepočítám, že jeho ego neudrželo pravdu o jeho bohatství. Pak ovšem přišel poslední den, začal se naparovat před svými soupeři, prozradil jim, co na ně vytáhne před porotou a dal jim šanci se trochu připravit. Natalie byla mým druhým nejoblíbenějším hráčem, takže mě klasický závěr, kdy největší hvězda utře nos, vůbec nezklamal. Spekulace o pomoci produkce Russellovi a jeho kmeni asi nikdy neustanou a já to i chápu, ale vzhledem k maximální zábavnosti série jsem ochoten přihmouřit obě oči. Favorit: Russell H. Oblíbenci: Natalie, Monica, Kelly, Ashley. ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoilerz!! Russell sem, Russell tam. Konečně se setkávám s tím proslulým Russellem. Čekám nějaký ztělesnění zla a tam si nakráčí připrdlej tatík s pivasem. Ale toho čertíka v očích měl. V porovnání se zbytkem castu by to bez něj byla určitě slabší série. Na Shambo už jsem se ke konci nemohla ani koukat, ty její vlasy! Ta paní bude asi hodná a myslí to dobře, ale trošku se někde zapomněla a žije si ve vlastním sluníčkovým světě. Vítězka mě mile překvapila, jak jsem Erika neměla ráda, měl nejlepší řeč k třem finalistům a uhodil to přesně na hlavičku. Z finále si odnáším další potvrzení toho, že drtivá většina těch holek je mnohem krásnější když běhaj nenamalovaný po ostrově než s tím vším makeupem ve studiu (Natalie zestárla s vrstvou omítky o dobrých 15 let) a kluci by se neměli holit. Oblíbenci: Natalie, Russell, John, Kelly ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama