Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivní potvrzení toho jakým způsobem se tato hra má hrát aneb vítězná osoba JE opravdu tou nejlepší z nejlepších a další pádný důkaz, že Survivor je společenskou hrou a ne jakousi dobrodružnou Olympiádou. Něco málo k hráčům - napruzelá Stephanie, opětovně odpudivá Sugar, přehrávající "mafián" Mariano na odpočinku, opravdová mafiánka Parvati se svou dvorní dámou Danielle, zlobr James vypustivší své pravé JÁ, trotl JT potvrdivší status vidláka a jednoho z nejhorších exvítězů, Tyson definitivně teplej, smyslů zbavený psychotik Russell, zamilovaný Coach, manipulovatelná black widow Jerri, wtf Candice, liška podšitá a palička klobouků Sandra, sympatický bojovník z formy Westman, slaboduchá Amanda definitivně dilinou, otravný Rupert, nicotný Randy, snaživá Cirie, párátko "hrát neumim ale bavim" Courtney a nejzbytečnější opakovaná účast ever Colby. ()

Pan_Dom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V osmé sérii All Stars půlka "hvězd" neměla co dělat, a Boston Rob si ze všech udělal své ovečky, které jej, a jeho holku přivedly až do finále, v Mikronésii zas demence fanoušků neměla hranic, takže pro mě první pořádná all stars série je tato.De facto v ní najdeme 20 nejlepších hráčů, s toho plyne, že už na začátku museli bohužel vypadávat ( viz. Steph, Tom atd.) Jakožto fanoušek Rusella ho budu obhajovat a tvrdit, že měl vyhrát, hlavně proto, že to měl stonásobně těžší, když nechybělo moc, a byl vyřazen mezi prvními. Jeho hra je bohužel postavena na hesle - "jít přes mrtvoly" - viz. vyřazení Danielle či Jerri. Sandra pouze zneužívá toho, že je v soutěžích naprosto neschopná, a jediné, co může nabídnout, je její loajalita, proto se dvakrát dostala do finále, a naneštěstí dvakrát vyhrála. Nebyla v padouších pro nic za nic - je to hubatá, zákeřná ženská, která se svezla, a využila nenávisti poroty k Rusellovi a tímpádem i k Parvati, která s ním byla od prvního dne ve spojení. Přesto všechno tato řada byla pro mne nejlepší ze všech, vytkl bych jí akorát pár soutěží o imunitu, kde byli zvýhodněni ti, kteří ji již absolvovali v jiných řadách, či dokonce ji vyhráli. ( viz. Parvati) ()

Reklama

tom.cube 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! Rozhodně jedna z nejlepších sérií Survivora, ne-li vůbec nejlepší. Už při prvním díle jsem si pochvaloval skvělý casting (vyjma Sandry, u té jsem nechápal, co tu dělá), zj. složení padouchů předznamenávalo skvělou zábavu. Slizouni Tyson a Rob, zabiják draků Coach, černá vdova Jerri, konspirátorka Parvati, vztekloun Randy a jeden z největších mastermindů hry Russell - k dokonalosti chyběl jen Fairplay a Hatch. Hrdinové jsou z počátku úplně neschopní, brzké vyřazení Steph, Colby za zenitem, uřvaný James, nevýrazný Rupert - zatímco u padouchů se rozjíždí velká mocenská hra a ďábelský Russell s Parvati, navzdory číslům, postupně nabírají na síle. Při vyřazení Tysona jsem smíchy málem spadnul ze židle a to nejlepší mělo teprve přijít. Nevím, co všichni mají proti Parvati, ta tu předvedla skvělou hru, s několika brilantními tahy. Čímž se dostáváme k jediné vadě na kráse této série a tou je pro mě absolutně nepochopitelná vítězska Sandra - už podruhé tato žena vyhrála Survivora tím, že nedělala absolutně nic, což je z mýho pohledu dost směšný. Geniální loutkař Russell bohužel ani napodruhé nepochopil, že pokud se k lidem po celou dobu chová, jak ke kusu hovna, těžko od nich může očekávat hlasy na finální radě. Zaslouženým vítězem byla Parvati, ve všech ohledech - prokoukla veškeré lži, co se na ní snášely, výborná taktická hra, silná bojovnice na výzvách, s permanentním terčem na zádech. Škoda. ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prave jsem tuto serii dokoukal podruhe a porad jsem plne hodnoceni nezmenil :). Sice se souteze opakuji ale tak to proste v all stars radach chodi a co se tyce hracu myslim ze vyber byl vice nez slusny. Samotny prubeh souteze me ovsem trosku mrzel jak v podani nekterych soutezicich tak v hloupych srategickych tazis a strasnym stestim Russela a Parvati. Kazdopadne doufam ze minimalne polovinu lidi z teto souteze jeste aspon jednou uvidime v naky odvete protoze i pres to vsechno jak se tahle soutez vytvarela a dopadla jsem se bavil :). ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle série jsem se těšila jako malá holka a opravdu velkolepý úvodní nástup byl naprostá bomba. Emoce se mnou mávali sem a tam a já se nedokázala přestat usmívat. Avšak jakmile se hra rozjela dostavilo zklamání, Ruperta a Jamese bych nominovala za největší idioty této série a z ženských mě jako vždy nejvíce vytáčela Cirie a Amanda, doufám, že už se v Survivor nikdy neobjeví. Velmi mile mě překvapila Jerri, která si zpravila obrázek z předchozích řad a Coach byl kouzelnej. Největším favoritem byl Rob, po jeho vypadnutí jsem to přála vítězce - skvělá přátelská hra + výborné hlášky. Russell měl už okoukanou hru, pro mne jako pro diváka celkem dost nezajímavou. Favorit: Boston Rob ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Natalie Bolton a Twila Tanner byly z účasti v sérii na poslední chvíli vyškrtnuty. (BLANIK.)
  • Nabídku zúčastnit se této série odmítlo několik dřívějších soutěžících. Mezi ně patří Alicia Calaway, Elisabeth Filarski, Danni Boatwirght Sierra Reed, Taj Johnson-George a Hunter Ellis. Účast kvůli práci odmítli také Corinne Kaplan a Yau-Man Chan. Shii Ann Huang se odmítla zúčastnit této série, jelikož byla po porodu. (BLANIK.)
  • I přesto, že to byla hvězdná série s navrátilci, tak 10 soutěžících později hrálo znovu v budoucích sérich. (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno