Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série-aneb-Pohádka o tom, jak B zahrál (víceméně) dokonalou hru a jak tlučhuba odešel domů s brekem(zase). Jestli je Parvati hráč nejnebezpečnější, Sandra hráč nejmaskovanější a Russell H. hráč nejdravější, pak Rob je hráč nejlepší a tentokrát to konečně potvrdil. Poučil se z předchozích chyb, ani na okamžik nepřestal makat, do některých soutěží dal doslova všechno a ve výsledku zahrál hru snad nejčistěji jak to jen jde..Gratulace.. Hře Agenta Philipa Sheparda jsem fandil a konečný výsledek si zasloužil-takové lidi já mám prostě rád. ()

Radim1. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY! I když je můj nejoblíbenější hráč Russell, tak musím uznat, že Boston Rob to zahrál parádně, ve finále neměl konkurenci ani v nejmenším. Je ale pravda, že takové loutky, jako měl Rob, jen tak nikde nenajdete, prostě stádo ovcí (naprosto bez inteligence, copak si vážně mysleli, že Roba ve finále porazí, když byl loutkař a oni v této soutěži neudělali ani jeden strategický tah), které by ho ani za nic nevyřadilo, nechápu. To Zapatera se Russella zbavila, to mělo udělat i Ometeme s Robem, ale tím způsobem, kterým to Zapatera udělala, prostě totální blbost, měli počkat až prohrajou nějakou výzvu a né, že jí prohrajou naschvál, takže se jim to právoplatně vrátilo, jinak by ten milion dolarů vyhrál někdo z jejich kmene, kdyby to tak neprovedli. Prostě jeden kmen se chtěl top hráče zbavit za každou cenu a druhý kmen byl tak moc hloupý a naivní, že top hráče nechal až do finále projít. Ale sociální schopnosti BR nesnižuju, ale s takovým stádem ovcí, to neměl až tak těžké, kdyby byl v druhém kmeni, tak myslím, že zvítězí určitě někdo jiný a Rob by se nedostal ani ke sloučení. :)) Jinak musím pochválit scénáristy za nový Redemption Island, aspoň něco nového. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě bavila svým pestrým obsazením soutěžících. Minimálně polovina z nich měla silný či alespoň zajímavý charakter. Na druhou stranu, výzvy a život tam mi přišel docela pohodlný. Žádné pojídání hmyzu, žádné extrémní podmínky. Proto se soutěžící soustředili hlavně na taktiku, kterou ovšem s nadhledem ovládal pouze jeden člověk. Ostrov vykoupení byl rozhodně zpestřením. Oblíbený kmen: Ometepe. Oblíbení: Rob, Matt, Andrea, Stephanie. Neoblíbení: Kristina. 4,5* ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Škoda, že Russell vypadl tak brzy. Mohlo to být zajímavější. Jinak Rob s přehledem vítěz, pěkně si všechny povodil jak potřeboval. Jako zajímavý prvek hodnotím ostrov vykoupení, příjemná změna. Jen škoda, že tolik soutěží o imunitu bylo zaměřených na skládačky a výdrž. Chtělo to něco akčnějšího :) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Redemption Island nebyl ve výsledku tak špatnej, jak jsem se obávala. Matty byl chudák, ale věřím, že pobyt na RI mu hodně dal. Rob hrál opravdu skvělou hru, líbilo se, že do toho dával všechno. Vítězství mu přeju, ale jak už někdo psal, musel by být fakt idiot, aby počtvrté nevyhrál. Doufám ale, že se už v dalších dílech neobjeví, protože to prostě není fér - čtvrtej pokus, složení kmenu... Russellův pláč jsem si užívala, jsem ráda, že ho vyloučili hned ze začátku, byl to dobrej tah. To, že ho nedokázali zúročit, je věc druhá. Phillip mě štval, nemyslím si, že své chování hrál, lovení krabů bylo fakt vtipný. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • V této řadě bylo poprvé zavedeno pravidlo, že ten, kdo z vlastní vůle opustí soutěž bez nutnosti vyvolané zdravotními potížemi, nemusí skončit v porotě. Byla to reakce na předchozí řadu Kdo přežije: Nikaragua (od r. 2010), kdy si diváci stěžovaly na účast hráček NaOnka Mixon, Kelly Shinn v porotě poté, co hru vzdaly. (BLANIK.)
  • Původně místo Roba Mariana měl nastoupit Richard Hatch, vítěz první řady Kdo přežije: Borneo, ale nakonec bylo jeho vízum zamítnuto. (MGMCZ)
  • Rob Mariano se stal prvním a ještě do 27. série pořadu jediným hráčem, který se objevil v pořadu celkem 4krát. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama