Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to bylo něco skoro až nesnesitelného: Banda namachrovaných "chlapáků" myslící jen na cecky svých protivnic a banda kvokajících slepic s ALELÚJA pizdou v čele..Po sloučení to zase chvilku vypadalo na nějáký nesmyslný Amazon Hotel Paradise..no brrrr-málem jsem to vypnul...Brzo ale byla většina nesnesitelných osob "odejita" a začala se z toho klubat docela slušná hra v nádherné přírodě-až nakonec málem zvítězil můj favorit(to se mi u survivoru často nestává)-Takže vlastně spokojenost. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku sice žádná sláva, ale po sloučení jsem se začal parádně bavit, když vždycky vypadl ten, co měl nejvíc keců jak je nejlepší, nejdůležitější a má vše ve svých rukou, načež jsem se vždy pěkně zasmál překvapeným výrazům. Na survivorovi je důležité, abyste měli komu fandit. No a díky tomu, že můj favorit/ka skončil/a 2. Jsem rozhodně spokojen! Navíc scéna kdy Jeff jede přes kus oceánu na vodním scooteru s hlasy je bžunda :D. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery!!! Výborná série, o tom není pochyb. Velké množství zajímavých situací (od rozdělení kmenů přes požár kempu až po klacek na závěrečné kmenovce) a zvratů (vyloučení hned několika soutěžících, kteří to vůbec ,ale vůbec nečekali). A i několik velmi zajímavých soutěžících se zde najde. Jeden ovšem stojí nad ostatními - Rob - rozhodně jeden z největších stratégů a komiků (kdybych tuhle sérii viděl jako první, tak by mě asi sral, takhle jsem si jeho účinkování užíval). A vítěz? Are you fucking kidding me? Fůůůj... ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amazonie byla zábavná. Rozdělení na muže a ženy ukázalo, že samotné ženy toho nezvládnou tolik jako muži, i když co se týče výzev, to bylo naopak. Soutěž v hádání kosmetických propriet + trhání/přenášení masa byly jedny z nejvtipnějších v Survivoru. Dlouho jsem nevěděla komu fandit, sympatický se mi zdál Dave, i když ke konci to bylo spíš naopak. Matt většinu času působil, jako by byl z jiného vesmíru - tím mi byl asi blízký a proto jsem mu začala fandit. Jeffova závěrečná jizda s urnou mě fakt bavila. :) Každopádně poměr finálových hlasů byl velmi překvapující, myslela jsem, že to dopadne opačně. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY***Celkem 86%***TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Prostředí 9/10/// PLUS: zdařilé rozdělení na mužský a ženský kmen, hodně jsem si oblíbil neslyšící Christy a velice se mi líbila strategická hra Roba MINUS: snad si jen drobně rejpnu do castingu, koho to napadlo aby 4 ženský z 8 měli jméno začínající na jedno stejné písmeno, kdo se v tom potom má vyznat./// Shrnutí: Snad poučení z minulého dílu a kritika na nepovedený casting dala vzniknout jedné z těch hodně povedených řad, kterou jsem si užil od začátku do konce. Víc jsem fandil holkám, ale to asi nebudu jediný. Navíc příznačné prostředí Amazonky je skvělé. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)

Reklama

Reklama