Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

houdek442 

všechny recenze uživatele

OBSAHUJE SPOILERY. Stejně jako minulá řada (Thajsko), i tato mi přijde velmi slabá, co se náročnosti a hráčů týká. Přijde mi, že soutěžící vůbec neměli nouzi o jídlo a ani výzvy nebyly nijak extra náročné. Drtivá většina soutěžících byla nudná, takže jsem se ke sledování chvilkami i nutil. Perličkou bylo finále, kam se dostali jedinci, kteří si své místo vůbec nezasloužili. Jenna pro kmen nedělala nic a Mattova hra byla o ničem (nehledě na to, že na finální kmenovce řekl, že si své místo vlastně vůbec nezaslouží a ať pro něj nehlasují). Nejoblíbenější hráč: Rob Cesternino. ()

Attta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jedna z nejlepších řad survivora vůbec. I v očích zarytých fanoušků Survivora po celém světě se tato série řadí do top 10, a tak koho tato show alespoň trochu baví, určitě by si měl udělat čas i na tuhle třešničku na dortu. Vynikající rozdělení týmů ukáže hodně věcí a hlavně šíleně dobře pobaví. Mladé osazenstvo je v mnoha ohledech komické až jsem se kolikrát chytal za hlavu. Jeff Probst si tuto sérii vyloženě užil a kolikrát nevěřil svým očím! ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych chtěl dát nějaké sérii Kdo přežije 5* tak to bude určitě tato série. Souboj mužů a žen byl velmi poutavý i výsledky jednotlivých střetů a kontrast obou táborů tudíž se bylo na co koukat. A sloučení? tam se rozmohly intriky, spojenectví a zrady a to snad co rada to zrada či překvapení a to mnohdy milé jindy nemilé. Nikdo si nemohl být ničím jistý a mnohdy jedna neuvážená věta nebo výhra ve výzvě znamenala totální obrat ve hře. Oblíbení hráči? Butch, Rob, Christy a časem jsme si oblíbil Matthewa. Výsledek? Vítěz/ka si výhru určitě nezasloužil/a nebylo fakt za co bylo zde víc hráčů a hráček co udělali víc a měli vyhrát. Tudíž velmi kvalitní série, ale Kdo přežije není pořad, kteérmu jsem ochoten dát 5* ač na něj mnody s velkou chutí čekám a hltám každý díl. Tudíž silné 4z5 ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když nehodnotím zrovna vysoko, uznávám, že Amazonie své kouzlo měla. Především nápadem rozdělit hráče na mužský a ženský kmen, což učinilo soupeření kmenů už od samého začátku mnohem zajímavějším. Divák se lépe orientoval a zároveň i bavil, trochu jinak, než je zvyklý. Osobnosti velmi výrazné, odlišné, zajímavé, i když ne zrovna úplně inteligentní. Mým oblíbencem se stal na plné čáře Rob, protože mě opravdu hodně bavil svými hláškami a poznatky o hře (dokonale ovládal psychologii hry) a zároveň měl jako jediný výborné vyjadřovací schopnosti. Neoblíbenými se stala náboženská fanatička a pak ta tupá bloncka Heidi, která postupem hry vypadala jako zubící se kostra, na kterou někdo omylem nalepil silikonová prsa - opravdu to nebyl hezký pohled. Vítěz/vítězka byl/a pro mě zklamáním. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to bylo něco skoro až nesnesitelného: Banda namachrovaných "chlapáků" myslící jen na cecky svých protivnic a banda kvokajících slepic s ALELÚJA pizdou v čele..Po sloučení to zase chvilku vypadalo na nějáký nesmyslný Amazon Hotel Paradise..no brrrr-málem jsem to vypnul...Brzo ale byla většina nesnesitelných osob "odejita" a začala se z toho klubat docela slušná hra v nádherné přírodě-až nakonec málem zvítězil můj favorit(to se mi u survivoru často nestává)-Takže vlastně spokojenost. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)

Reklama

Reklama