Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netradiční rozdělení na tři kmeny. Jak jsem Roba neměla v předchozí sérii ráda, tak tady jsem k němu hlavně díky vztahu s Amber našla cestu. Vyloučení Lexe mě však mrzelo, o to víc, když jsem se dozvěděla, že jsou vlastně mimo hru kámoši. Leč je to hra. Shi-Ann jsem minule omlouvala, ale asi na její neoblíbenosti něco bude. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery! S vítězkou Amber jsem spokojena nebyla a s Robem taktéž ne. Jennu sem moc nemusela,ale v poslední trojce už jsem jí to přála radši než tomu podrazákovi a příživnici :). Řada perfektní jako vždy, scénky skvělé,Richard byl skvělej :)) jeho nahé scény. Rupert jako vždy dobrák kterýho většina lidí podrážela a využívala. Lex mi taktéž uvízl v paměti a takovej vyhazov si nezasloužil. Spokojenost, ale vítěze je škoda. Dnes dodávám že s druhým vítězem Rupertem jsem nadmíru spokojena :)) 100% :)) Perfektní!! :)) ()

Reklama

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: "Jste All Stars tak se starejte" takhle začala první hvězdná série. Na začátku soutěžící dostali jen kotlík a mačetu, nic víc. Čím novější jsou řady, tím více tento krok uznávám a kvituji ho. Řada která dala dohromady opravdu to nejlepší co jsme za prvních sedm sérií mohli vidět. Dočkali jsme se zde nejpevnějšího páru v historii, která vyústila až ve slavnou větu " postarej se o ní a já se postarám o tebe". Jeden kmen zažil asi nejhorší noc co mohl, když chytrák Rupert postavil domeček na pláži kterej si při bouřce sesypal a soutěžící museli strávit celou noc na dešti. Skvělá hra Bostona Roba, hlavně po sloučení to byla krasojízda. Krásná oldschool řada s těmi nejlepšími oldschool hráči. Vítěz je dle jeden ale z nejhorších, nicméně mi to nekazí pocit z celkové řady. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Big Tomo vyřazení a koukání Robovi do očí NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Záchrana Amber od Lexe NEJLEPŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Boston Rob Mariano ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahující spoiler! Snad nejemocionálnější a nejvypjatější řada vůbec. Opravdu chvílema hodně drsné, jako třeba závěrečná kmenovka. Nemůžu o této sérii ale říct nic špatného, i když nebyla podle mých přestav. Byli zde ti nejoblíbenější a největší hráči z prvních sedmi sérií a díky tomu se na to docela dobře koukalo. Moji oblíbení a neoblíbení se moc nezměnili. Nejoblíbenější hráči: Rupert, Lex. Nejméně oblíbená hráčka: Shi-Ann. Fandil jsem Saboze, zase špatný výběr :D Opět lituju toho, že jsem se nejdříve díval na 20.sérii, jinak jsem si tuhle sérii mohl užít víc. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další luxusní série Kdo přežije, která si v rámci tohoto pořadu zaslouží jednu z nejvyšších příček, ale zde na Csfd dosáhne max 4z5, protože tento pořad prostě 5z5 ode mne nikdy nedostane. Série byla plná velkých zvratů, kdy vše víceméně diktoval jeden jediný hráč, který měl takovou neomezenou moc a sílu, že si mohl zvolit kdo kdy půjde a s kým se kdy spojí, koho podrazí atd... a jakou cestu zvolil? Podrazit, okráct úplně všechny do jednoho a ještě je spolu rozhádat opravdu jsem nechápal. Bohužel zmíněný hráč nebyl ani zdaleka jediným co pořádně podrážel a nechoval se fér, ale v porovnání s ním byly všichni svatí dokonce i poslední zrada hry kdy raději volím podraz kamaráda jak náhodu kdy tak jako tak budu v trojce to je opravdu hnus. = série plná podrazů s vcelku předpokládaným průběhem, kdy Vás jen něco málo dokáže překvapit na stranu druhou o to peprnější je závěrečná rada a smutnější jméno vítěze, protože tento hráč/hráčka si výhru fakt nezaslouží to už byl/a lepší ta druhá volba co vše oddřel/a ale mezi toto byla volba jen menšího zla tak to je fuk. 4z5 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Soutěžící Rob Mariano a Amber Brkich, kteří se v této sérii poznali, se později vzali a následně měli spolu čtyři děti. (Anetik)

Reklama

Reklama