Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY-TV/// Soutežící 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// PLUS: rozdělení na mužský a ženský kmen, skutečnost že soutěžící který pokazil první výzvu a mohl tak klidně hned vyletět to celé vyhrál a zároveň v poslední fázy hry zabojoval a výhru si tak zasloužil, navíc mi trochu připomínal Thora (ale to sem nepatří), rovněž se mi líbilo jak si to ženský po celou dobu dávají a taky musím zmínit napínavé kmenové rady ke konci hry, některé záběry (zemětřesení) jsou pak neopakovatelné MÍNUS: velice špatný casting mužské části trosečníků, hned zkraje vyřazování jednoho mladšího a silnějšího soupeře za druhým až zbyla parta čtyřicátníků, kteří neměli šanci proti ženským uspět./// Shrnutí: Ale jo, na Vanuatu se mi vlastně docela líbilo. Sice nechybělo mnoho (asi by jen postačil špatný casting ženské části) a mohli jsme být tam kde jsme byli v Thajsku (promarněná řada). Naštěstí se tak nestalo a je občas i na co koukat. Zaujala mě Dolly a Julie, přesto se tu nenašel nikdo kdo by skončil v mé TOP 20. Jak to tedy shrnout? Celkově zřejmě slabší řada, nikoliv však špatná. Jak hodnocení nejde pod 70% je to stále koukatelný./// Celkem 78%/// ()

chelsea17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek série byl příšerný. Prakticky nikdo zajímavý nebyl k mání, často mi to připadalo, jak kdyby to byla dovolená... Až v pozdější fázi hry se to rozjelo, začalo více taktizování, bylo i více rozporů mezi hráči. Vítěz byl celkem překvapivý, nikdo by ho asi netipoval a když se to shrne, tak čtyři hvězdy jsou akorát. SPOILER: Když odešla Ami, byl jsem ohromně nadšený :-) ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá série působila dost houpavě. Měla silný úvod až do nového rozházení kmenů, ale další dech nabrala až pár dílů před finišem. A k tomu hra vítězné osoby, která sice nebyla úplně perfektní, ale přesto bavila a svým průběhem v podstatě dost fascinovala. Nejoblíbenější hráči: Julie, Leann, Chad, Eliza ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani mi nevadí všeobecný odpor k této sérii. Aspoň se zas můžu něčeho zastávat a já se rád zastávám. Survivor Vanuatu se sice v mém osobním žebříčku survivora nepohybuje na vrcholu, ale i tak ho řadím někam kolem 10. místa ze všech sérií, protože s vývojem, vítězem i prostředím jsem byl naprosto spokojený. Pupkatí ´´dědci´´ zlikvidují hned na začátku nesympatické mlaďochy, dominance žen je naprosto očividná, i tak se však ukazuje, že ženský si umí navzájem pěkně lhát a nakonec milion shrábne chlap, který ukázal všem, že není radno se zbavovat moci. Výborná závěrečná rada plná emocí jen umocnila velmi uspokojivý pocit z celé série. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler : Řada, která je sice slabší, ale má dobré zvraty, takže nakonec docela potěšení. Nejdříve se rozpadlo uskupení starších taťků, pak se rozpadlo i dívčí společenství, které na to vůbec už ani nevypadalo a nakonec vyhrál někdo, kdo to myslím ani sám moc nečekal, ale hrál docela dobrou hru. S vítězem opět moc nespokojen :/ Oblíbenci: Chad, Scout, ----Nejméně oblíbení : Bubba, Ami, nakonec i Twilla ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)
  • Soutěžící Chad Crittenden o nohu přišel kvůli rakovině. Je prvním soutěžícím, který měl umělou nohu. (AlohaAnty)
  • Během natáčení došlo v lokalitě k zemětřesení. (Hidan)

Reklama

Reklama