Reklama

Reklama

Kdo přežije - Palau

(série)
  • USA Palau
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Desátá řada úspěšného amerického pořadu se natáčela na ostrově Koror. Tento ostrov spolu s okolními ostrůvky tvoří stejnojmenný spolkový stát Koror, který spolu s dalšími 15 státy tvoří federativní republiku Palau. Souostroví Palau leží v Tichém oceánu asi 500 km východně od Filipín. (obivan568)

Recenze (64)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Za prvních deset řad se ještě nestalo, aby jeden kmen natolik drtil ten druhý. A kdo by na začátku řekl, že to Kororové budou mít navrch nad Ulongy. Závěr už byl docela jednoznačný, protože holky se připravily o šanci bojovat o onen milion dollarů. Zatímco Ian i Tom věděli, že jim k tomu stačí dostat do finále Katier. Oblíbenci: Ian, Stephanie Favorit: Tom, Ian 73/100 **** ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Hned na začátku to podělali nespravedlivým vyřazením dvou soutěžících, tenhle krok se autorům hodně nepovedl (hlavně že tam měli poprvé 20 soutěžících). V celém průběhu hry se příliš věcí, které by mně utkvěly v paměti, nestalo. To nejzajímavější je určitě dominance jednoho kmene a naprostý rozklad toho druhého. To bylo hodně zajímavý. Kmenový rady stály taky mnohdy za to. Nejoblíbenějším hráčem se pro mě stal Bobby Jon z Ulongu a dvojice "otec-syn" Tom a Ian z Kororu. Škoda, že Ian vzdal nejdelší soutěž ze všech, finále mohlo být zajímavější. Jinak mi tam do oka moc soutěžícíh nepadlo. Nejvíc na odstřel byly v týhle sérii ženský - Janu, Caryn, Katie, Kim - tyhle jsem teda moc nemusel. Naopak klobouk dolů před Steph, jednou z nejzdatnějších žen ve výzvách. S celkovým vítězem jsem vcelku spokojený. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Jedna z dosavadních nejlepších sérií. Zpočátku jsem fandil Ulongům, měli zajímavější hráče. Prďola James, který si hrál na největšího tvrďáka mě snad bavil mnohem více než Fairplay Johny. :-D Moje srdce si zasloužila Angie, která měla vydržet do sloučení.. Vůbec jsem nepochopil na co byl kmenu již zmiňovaný James. Před sloučením jsem se zaměřil na Steph, která byla jednou z nejlepších přeživších všech sérií. No a posledním koňem, kterému jsem fandil byl Tom, který si výhru pracně vybojoval. Naopak mi vadili Coby, Caryn, Ian a Janu. Ian mě svou blbostí nejednou pobavil a ukázal, že jeho strategie stojí za velké kulové. Hodnotím - 8/10 ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem sice survivoří odborník, ale něco mi říká, že tahle série se počítá mezi ty legendární. Vzešla odtud Stephanie a silná spojenectví, byly tu dva páry, prototyp gaye, co nevíte, jestli vás jeho výstupy pohoršují, nebo baví, naťukla se myšlenka Ostrova vyhnanství, no a hlavně banda starých, slabých a vychrtlých pod vedením druhého nejdrsnějšího hasiče světa (prvním je Toshihiro Takeda z Ninja faktoru), charismatického suveréna Toma, zašlapala kmen posilovkových frajírků (já pořád říkám, že posilovna vám udělá na rukou boule, ale síla holt pochází jen z práce a vepřovýho) a ještě u toho stíhali lovit prudce jedovatý hady, metr a půl velký žraloky a... ehm, přerostlý škeble (ne, nemluvím tu o Jolandě). Favoriti: Tom a Ian (jak nečekané :-P), Bobby John. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Divácky většinou hodně oblíbená, přesto pro mě jedna z nejnudnějších sérií. Problém tkví v nerovnoměrných kmenech, kdy jeden kmen bez výjimky kompletně rozdrtí ten druhý, než začne sebedestrukce. Vzhledem ke šňůře výher/proher se střih samozřejmě soustřeďuje na kmen prohrávající a lidi strategizující v něm, proto ve chvíli, kdy by hra měla začít být opravdu emocionální a na krev, lidi z vítězného kmene prakticky neznáme. Strašná škoda a promarněná příležitost. Vítěz: 4* - objektivně hra silná po všech stránkách od začátku do konce, akorát docela nuda. Oblíbenci: Stephenie LaGrossa, Tom Westman ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • Na základě série proher jednoho kmene zůstal v tomto kmeni jen jeden hráč. Právě tato situace vedla producenty k nápadu uvedení speciálního prvku hry - ostrovu vyhnanství. (Zdroj: kdoprezije.cz) (x_silver)
  • Tato série je dodnes jediná, kdy nedošlo ke sloučení kmenů.  Série byla také první, která měla na svém začátku 20 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama