Reklama

Reklama

Kdo přežije - Thajsko

(série)
  • USA Thailand
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2002

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor)

Obsahy(1)

Další série soutěže se přesouvá do Thajska, na ostrov Koh Tarutao, který leží v Andamanském moři. Šestnáct trosečníků je vysazeno na ostrově, kde proběhne rozdělení do dvou týmů Chuay Gahn a Sook Jai. Každý tým si vybere svoji domovskou pláž a tím zahájí svůj boj o přežití odehrávající se v období monzunových dešťů. Tato série přináší do soutěže několik nových prvků a plno zajímavých soutěží na vodě i na souši. (HawkeyeSaw)

(více)

Recenze (57)

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série? Možná ano. Špatná série? Ani moc ne. Najdou se zajímavá individua (Robb), která to dokážou aspoň chvílemi trochu nakopnout. Některé momenty taky stály za to, i když jich není třeba tolik, co v jiných řadách. Navíc finále není žádná jasná záležitost, jak tomu někdy bývá, což taky není vůbec na škodu. Nicméně nevýrazní, nesympatičtí a otravní hráči tuto sérii jednoznačně potápí. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešťastný výběr účastníků - ke konci už to je jeden mizera vedle druhého, se skvělým umem bodání nožů do zad spoluhráčů. Nejvíc mě jitří ty velkohubé kecy, že tato hra je přece o lhaní a podvádění, že tu jde o milión a nelze to srovnávat s chováním v běžném životě - právě naopak! Až jim někdo v "běžném životě" nabídne milión, budou pro jeho získání lhát, podvádět a zrazovat všechny kolem sebe stejně jako to dělali ve hře. ()

Reklama

chelsea17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná už chápu tak nízké hodnocení téhle řady. Nemám to dokoukané, ted zbývá posledních 5, ale poprvé nemám člověka, kterému bych fandil. Nikdo mi tak sympatický není, abych mu to přál s jistotou. V Markézách to šlo, ale tady ne. Soutěže jsou zajímavý jako vždycky, žádnej stereotyp není. Asi je to v hráčích, málo hádek, spojenectví, opravdového přátelství? Nevím. Nakonec se to těžko i hodnotí. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V téhle sérii jsem měla velký problém vybrat někoho, komu bych mohla fandit. Zdálo se, že jedinými kandidáty mohou být Shii Ann nebo Tanya. Ghandia tu hru hodně pokazila, když vůbec nezvládla situaci; Teda mi bylo hodně líto, i když o něm samozřejmě nemám žádné iluze. Tahle soutěž je dobrá v tom, že těm mladým trochu srazí hřebínek, a že si třeba do života odnesou nějaké ponaučení či pokoru. Co se týče Helen, vždycky mě hrozně pobaví, když lidi nedokážou přenést přes srdce "zradu" a taky to, že se pak nechají uchlácholit slabým a neupřímným vysvětlením, jen aby tu hroznou trhlinu ve svém srdci mohli zacelit ... Bože, je to hra. Lidi tam jdou, aby vyhráli, ne aby se kamarádíčkovali. Mimochodem, když nechci, aby mě lidi posuzovali podle koz, tak si je sakra nenechám udělat, ne? - tolik k Erin. K vítězi nemám výhrady: z toho, co bylo k dispozici, to asi lépe vybrat nešlo. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série není až zas tak špatná, jak je všemožně prezentována, jen nám nabízí hezkou snůšku podivných nesympatických existencí v čele se zvracejícím slizoněm Brianem, prasákem Clayem, vyšinutou babkou Yan, která vůbec netuší, co se kolem ní děje a pohřbívá si netopýry, a to jsem ještě vynechal podivná obvinění ze sexuálních útoků, šikanování asiatky Shii-Ann ()

Galerie (5)

Zajímavosti (9)

  • První série, ve které se kmeny sloučily v 8 lidech. V předchozích sériích proběhlo sloučení vždy v 10 lidech. (Zix.)
  • Jedná se o první sérii, ve které Jeff Probst moderoval jak živý finálový přenos, tak tzv. Reunion. (Alex24)
  • Jediná série, ve které proběhlo tzv. falešné sloučení. Kmeny žili na jedné pláži, ale stále spolu soupeřili. Tato situace nastala ještě v Kdo přežije: Jeden svět (od r. 2012) , tam to ovšem byl hlavní twist série a proběhlo klasické sloučení. (Zix.)

Reklama

Reklama