Reklama

Reklama

Kdo přežije - Caramoan

(série)
  • USA Caramoan (více)
všechny plakáty
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Andrea Boehlke, Dawn Meehan

Obsahy(1)

Americká reality show, kde soutěžící doslova svádí boje o imunitu, vodu a jídlo. Tentokrát jsou soutěžící vysazeni na poloostrově Caramoan, který je obklopen Tichým oceánem. Soutěžící budou rozděleni do dvou kmenů, v jednom kmeni budou favorité a ve druhém nováčci. Těšte se na 26. řadu Survivor: Caramoan - Fans vs. Favorites. (reich)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 4

Recenze (80)

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítěz jakž takž vyspravil tuto "hvězdnou" sezonu. Caramoan jako jinou sérii navíc dost rozděluje absolutně nezáživná část před sloučením a více čí méně nepředvídatelná hra po sloučení (souhlasím s diskutabilními kroky produkce), kde bohužel otěže převzali ti méně zajímaví členové hráčského osazenstva, což na rovinu nebylo asi takovým překvapením, když se z castu jako takového dalo seriozně fandit jen pár lidem a některým, jen čistě s faktu, že celá řada je taková nijaká. Určitě zklamání. Celá řada má sice momenty, ale ty jako celek dobrou řadu dokázat neudělaly. Oblíbení hráči: Malcolm, Brenda, Cochran ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po nástupu "favoritů" jsem zhodnotila, že z 10 jsou tam tak tři. Ale OK chápu, že produkcí nebyly vybráni vyloženě favorité, ale divné osobnosti typu Brandon, specialista Phillip nebo Francesca. Phillip se už celkem opakoval a nebylo to po čase tak zábavné, jako zpočátku. Nesnesitelný Shamar na druhé straně byl vyloženě figurka pro trpícího diváka. Ale z kladů bych vyzvedla rozhodně některé nezapomenutelné kmenové rady a vítěze, kterému to neskutečně přeji, od sloučení měl ode mě velkou podporu. Bavil mě komentáři na Specialistu a úžasná řeč ve finále. Ať žije! :-) Favorit: John Cochran ()

Reklama

V_erus_h 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zděšení hned od prvního dílu.. V první FvF jsem měla ráda téměř všechny favority a dodnes ji považuju za jednu z nejlepších řad vůbec.. Jedinej, kdo mi tady nevadil byla Andrea, Corinne, Malcolm a Brenda, o které jsem do sloučení a vlastně ani po něm nic moc nevěděla a docela mě to štvalo.. Jasně, 4/10 není zas tak málo, ale jde o to, že ten zbytek jsem naopak totálně nenáviděla.. :D Už jak je ukazovali, tak si říkám: "To snad ne, tohohle (Phillip - absolutní cvok, kterýho nemůžu ani cejtit, Brandon - měl by být zavřený někde pod zámkem ve svěrací kazajce, Cochran - kterej se trochu vyšvihl v průběhu hry) a tahle (Dawn - paranoidní, falešná hysterka, Franceska - WTF?).. Nijak zásadně mě neoslovili ani fanoušci - hned na začátku mě fakt štval Shamar a Sherri.. A navíc u téhle série mi přišlo, že jistí hráči byli hódně protěžovaní na úkor ostatních, ikdyž teda nechápu proč.. Opravdu nuda - všichni byli táák "hodní", žádné podrazy.. Jedna z nejhorších (pro mě).. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY Od diskutabilního castingu na obou stranách (superfandové Shamar a Eddie?... vs. favoriti Francesca nebo Brandon Hantz?....), přes nesnesitelnou a odpornou manipulaci divákem (nesmyslný střih, kdy některé soutěžící z finálové šestky vůbec nestihneme poznat, zatímco jasně nadržuje jiným (a zbytečným), poprvé v historii produkcí nasazená druhá skrytá imunita do hry po sloučení atd..) až po silně neuspokojivé až otravné finále se snad nejhorší finálovou pětkou vůbec, Fans vs. Favorites 2 se stává možná největším survivorovským zklamáním. Vítěz: 2* - první půlka sezóny žádná hra, zbytek tichá a nenápadná hra typu Amber s otravnou osobností a sebeklamem o vlastních schopnostech, objektivně jakžtakž zasloužená výhra. Oblíbenci: Andrea Boehlke, Malcolm Freberg ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedna z nejslabších sezón je za námi. Vítěz nakonec vcelku zasloužený, i když v porotě bych našel víc adeptů, kteří by si to zasloužili. Bída této série začala už s castingem a rozdělením kmenů (proč proboha nepromíchali fanoušky s oblíbenci hned na začátku???) a vlekla se vlastně až do konce. Veškerý vývoj byl ve smyslu: dobří stratégové se mezi sebou navzájem vymlátí a zbydou jen emočně labilní nesympatičtí nehráči. Jeffova snaha stále tlačit na emoce ho úplně zaslepila a na obrazovce tak máme možnost vidět jedno emoční zhroucení za druhým, furt někdo bulí, soutěže jsou nudné a okopírované z předchozích sérií a ani odměny nemají žádnou kloudnou úroveň. Fyzicky to byla pohodička, skoro jim tam nepršelo, brzo dostali nejrůznější komfort, soutěže dost snadné (kde jsou doby náročných vodních soutěží jako v Cook Islands)...no prostě jedna velká nuda._____Zklamání: fanoušci (jediný schopný byl Reynold), Brenda (totálně mimo dění), Erik (dobrák, ale jako hráč jalový), produkce + Jeff (těm připisuji největší podíl na dojebání této série). Co tato série přinesla naopak pozitivního? Malcolm a Andrea si řekli o místenku v případné superhvězdné závěrečné sérii. Toť vše... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Série se točila v provincii Camarines na ostrově Caramoan, jednom z menších ostrovů patřícímu k Filipínám. (reich)
  • V této řadě stanovila hráčka Francesca Hogi nelichotivý rekord. Jelikož v obou řadách, ve kterých se objevila, byla vždy vyřazena jako první. (blazma)
  • Reunion díl této série byl velmi kontroverzní a je často napadán soutěžícími i fanoušky. Hlavně z toho důvodu, že na jevišti bylo přítomno pouze 10 z 18 účastníků, protože 6 ostatním bylo před začátkem představení oznámeno, že se s nimi nepočítá a byli posazeni do publika (zbylí dva se ze své účasti omluvili). Další soutěžící si stěžovali např. na to, že jim nebyl během show věnován žádný prostor, zatímco některých hráčům z minulých řad ano. (Hidan)

Reklama

Reklama