Reklama

Reklama

Kdo přežije - Krev není voda

(série)
  • USA Blood vs. Water
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Obsahy(1)

Na Filipínách budou tentokrát soutěžit trosečníci proti rodiným příslušníkům. Soutěžící si musí poradit nejen s jídlem, pítím, ale především s drsnými podmínkami přírody celých třicet devět dní. Tato série byla natáčena na na filipínském ostrové Palaui v provincii Cagayan. Komu se podaří přechytračit a přelstít ostatní, přežít a získat titul poslední přeživší a vyhrát tak i jeden milion dolarů? (reich)

(více)

Recenze (63)

kinghome 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tu dementní Moniku nesnášel, nechápu jak s ní může Brad tak dlouho vydržet. Byla to asi jediná vada na jinak úžasný sérii. Poprvé jsem se rozhodl, že budu koukat na Survivor jednou tejdně a nepočkám si na konec sezóny a vybral jsem si jednu z nejlepších řad vůbec. Vážně jsem si Blood vs. Water zamiloval a to hlavně díky starým tvářím a novým překvapivě sympatickým soutěžícím. Nečekaně hodně zvratů a zajímavě pojaté soutěže, kde se mohl poražený prohodit s jeho příbuzným. I po 26 sériích má Survivor co nabídnout a pořád vymýšlí nový překvapení.Jedna z mála sérií, kterou neposere ani vítěz, který si to vážně zasloužil, konečně to vyhrál taky někdo, komu jsem fandil. Doufám že bude někdo překládat další řady, protože Exi se nám sekl a už nechce překládat. Byla by to škoda, kdyby už survivor nikdo nepřekládal. Oblíbenci: 1. Ciera, 2. Tyson, 3. Brad ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Mocný ždímač emocí, tahle série. Z dvojic jsem si nejvíc oblíbila asi Candice s Johnem a Lauru M. s Cierou. Jsem ráda, že Colton dopadl, tak jak dopadl, "chudáček". Rivalita mezi dvěma bratry je pro mě nepochopitelná. Stejně jako v této sérii nechápu systém dělení výhry. Caleb byl překvapivě normální. Tina mě neiritovala tolik jako minule. Moje dřívější oblíbenkyně Kat se odestala oblíbenkyní, opravdu je hloupoučká. Ale díky ní mám aspoň k používání novou hlášku. S Tysonem mám trochu problém, na jednu stranu si vítězství zaslouží, na tu druhou je to pěknej zmetek. :) ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový téma pro Survivora přišlo a to bejvalí hráči vs. jejich blízcí. A kort postavit je proti sobě, skvělej tah + Redemption...Můžu říct hned z kraje, že Vytas a k němu Aras byli největší favoriti pro mě a zklamalo mě, že odpadli docela brzo, ale skvělej tah. Monica celou dobu jenom kecá a přitom hovno z toho, nesympatická a ikdyž občas sexy. Gervase se vezl evidentně. Hayden, Caleb to taky neměli rozjetý nejhůř, ale jejich krok jim nevyšel. Colton je sračka, vzhledem k tomu, co se od něj dalo očekávat po jeho první řadě...zbytek castu stál za prd. Že má Tyson největší šanci na výhru, kdo by to asi byl řek, měli ho vyhodit co nejdřív to šlo, ale holt oni neviděj to co my, tudíž si každej myslí svý. Ale prostě zahrál skvělou hru po všech směrem a z tý trojky si to rozhodně zasloužil ... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budou spoilery, takže kdo to nechce číst ať si zacpe uši. Poprvé přišel pořad se zcela novým konceptem, který stál bohužel celkem za hovno.Vítěz mě příliš nepotěšil. Nějak jsem tomu slizkému 30 kilovému vikingovi nikdy nepřišel na chuť. Zklamalo mě okamžité vypadnutí Ruperta, bo to je slušný psychopat, který to mohl určitě více rozjet. Nejvíce mi vadily hrozně nudné a bezvýznamné kmenové rady. Divák se dočkal jediného překvápka, a to je zatraceně málo. Dále se mi nelíbilo, že prakticky ihned po radě se každý omlouval a byl s každým opět kamarád. Mám rád, když v táboře panuje napětí. Docela sympatický mi byl pouze ten doktorský ideální páreček, který to měl od ostatních spočítané velmi brzy. Celkově se tedy jedná o sérii, která je spíše o hovně. Obsahuje hrozně málo hajzlů a podrazáků a divák může sledovat pouze jednu pohodovou vikingskou plavbu, a to po pár dílech začne nudit. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery:Už prvně, když jsem zjistila cast, tak mě tak něják napadlo, že tohle by mohla být Tysonova série, a ukázalo se, že jsem měla pravdu. Jak jsem ho v jeho úplně první sérii moc nemusela, tak si mě za ty roky získal, takže jsem mu tu výhru i přála, z finálové trojice rozhodně nejvíc, hlavně jsem se děsila, aby porotě nepřeskočilo a nedala to otravné Monice. Někdo by jí měl spočítat, kolikrát za sezónu řekla "This is about Monica." Každopádně mě tahle série příjemně překvapila. Trošku mě naštvalo, že pár mých favoritů vypadlo již před sloučením, ale kmenovky skoro v každém díle stály za to. Ehm, ehm, Rustle feathers :D Na rozdíl od většiny přítomných si myslím, že Redemption Island není špatný nápad, takže jsem byla poměrně ráda, za jeho navrácení. No, když to vezmu kolem a kolem, moje nejoblíbenější série to není, ale stála za to. 4* a Ciera se pro mě stala největším překvapením série, po prvních třech dílech jsem si o ní myslela, že je naprosto odepsaná a hele kam to dotáhla. ()

Galerie (149)

Zajímavosti (13)

  • Tato série je spojena se dvěma smutnými událostmi. Soutěžící Caleb Bankston tragicky zahynul nedlouho po odvysílání. Zemřel na následky úrazu při střetu s vlakem. Soutěžící Tině Wesson zahynul dospělý syn při dopravní nehodě, a to dokonce dva týdny před finálovým natáčením v L.A. Přesto se Tina i její dcera Katie posledního natáčení zúčastnily, včetně následného Reunionu. (DonQ)
  • V této sérii byla poprvé spálena nápověda ke skryté imunitě dříve, než byla rozbalena a přečtena, a to hned několikrát. (Chuppa)

Reklama

Reklama