Reklama

Reklama

Kdo přežije - San Juan del Sur – Blood vs. Water

(série)
  • USA San Juan Del Sur
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Natalie Anderson

Obsahy(1)

Osmnáct soutěžících je rozděleno do dvou týmů Coyopa a Hunahpu. Po celých 39 dní bojují o jídlo a pití. Kdo přechytračí, přehraje či přelstí ostatní, získá titul poslední přeživší a v neposlední řadě vyhraje jeden milion dolarů. Toto je Survivor: San Juan Del Sur. (reich)

Recenze (61)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po závěrečném dílu přece jenom jednu hvězdičku dám. Zaprvé zcela zasloužený vítěz, zadruhé velmi povedený finálový díl (až na ty živé vstupy!!!!), zatřetí super rozhovor s kloučkem, který vymyslel několik soutěží. Nutno uznat, že soutěže jsou oproti minulým sériím skutečně podařené, drtivá většina z nich byla k vidění úplně poprvé a pokud bych na této sérii měl najít nějaké pozitivum, tak jsou to právě ony soutěže. Nejvíc mě dostal jeho komentář ve smyslu: I just wanna help. You are welcome! :D Prostě ten jeho zaseknutý obličej ve stylu, nechte to dělat mě a hned uvidíte, jakou budete mít sledovanost. :D Takže za soutěže a vcelku vydařené finále, dávám tu jednu hvězdu. Jinak casting a průběh byl naprosto děsnej a proto se bohužel tato série zařadí po bok těch nejhorších jako je Nicaragua, Caramoan či Thajsko. ()

Lucindajet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoilery Začátek celkem vlažnej, blood vs. water přinese vždy víc kňučení a brečení a sledovat to od prvního dílu mě již tradičně vadí. Hodně rozporuplnej cast, výborný dvojky jako Natalie a Nadiya, který jsou moje oblíbený holky už z Amazing Race nebo sympaťáci Josh a Reed, a naproti tomu naprosto vyjetí bratři Alec a Drew (kdy Alec od chvíle usazení do poroty nasadil výraz právě zhulenýho omastka, kterej nemá páru proč sedí v džungli v Nicaragui, na druhou stranu už aspoń nemluvil). Sezóna celkem průměrná, od půlky mě však začla mnohem víc bavit, díky tomu že se začlo dít spoustu věcí jak sem si přála. Barbie s Kenem mě vyloučením Jeremyho nasrali asi tak jako Nat a zbytek série jsem jí už držela palce a kochala se její krasojízdou. S vítězem jsem tak spokojena asi nejvíc co pamatuju. Ale nejen to, moc se mi líbilo vyřazení zaslepenýho Jona i to, že jeho Jaclyn došla do finále, myslím že mu to hodně přistřihlo hřebínek, což přesně potřeboval. Missy a Baylor jsem neměla ráda od začátku, ale za ten Reedův kráásnej fackózní proslov ta její účast ve finále stála, a až ho potkám tak mu poděkuju. Jinak bych tam za sebe ráda viděla právě Reeda, koneckonců i Keitha, ke kterýmu jsem si postupně našla cestu a byl vlastně fajn, i když ke všemu přišel jak slepej k houslím. oblíbenci:Natalie, Reed, Jeremy, Josh ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neobjektivně ohodnocená série si i od mé maličkosti zaslouží neobjektivní hodnocení... A tak se uklidníme bobánci. Pořád je tahle mizérie lepší než Nicaragua, South Pacific, Caramoan, Cagayan a oldschoolové Thajsko a Palau :) Sérii likviduje katastrofický cast dvojic - Drew/ Alec, Keith/ Wes, John/ Julie, Jeremy/ Val - což je špatné téměř z poloviny. Zbytek průměr a jen jednu dvojici považuji za vydařenou Josh/ Reed a to je prostě průšvih. Je to tak na úrovni Fiji. Konec dobrý (až strhující), všechno dobré... Po CaCa průserech se jedná o koukatelný průměr se zcela uspokojivým, až výborným vítězem. Škoda zhruba pěti zcela podprůměrných dílů v průběhu řady. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery-DivX/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: Favorit: Natalie, oblíbenci: Kelly, Jeremy, Baylor, Keith, MÍNUS: hodně slabý, spíš mizerný cast (Drew, Alec, Missy, Rocker, Julie)/// Shrnutí: Z počátku to vypadalo hodně špatně. Sice rodinné dvojice tu myslím ještě nebyly ale to jaké dvojice vybrali, děs a hrůza. Od začátku jsem tušil že by to Nadya a Natalie mohli dotáhnout daleko, no Nadyu hned vyřadili (dobře odhadli, že by mohla být silný soupeř, Natalie to předvedla za ní). Líbila se mi Kelly, škoda, že jí to její tatík pokazil a rád bych napsal doufám že dostane ještě šanci, dnes už vím že dostane (série 31.) Nakonec se mi ale tahle série líbila o něco víc než ostatním. Především kvůli zasloužené vítězce a také mi byla příjemná, mnohdy přátelská, atmosféra a časté předávání odměn. To vskutku nebylo obvyklé a další řada to potvrdila./// Celkem 72%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Rozhodně se teda nejedná o nejzábavnější sérii na světě. Casting víceméně nic moc. Pravděpodobně nejhorší byla žába Julie a její boyfriend, pak otravná wicked step mother Missy a její rozmazlená dcera, která nebyla schopná udělat nic bez souhlasu maminky. Sourozenecké duo blbý a blbější - Drew a Alec. Pár jedinců jsem si tam celkem oblíbila, ale jediný pár, který jsem měla vyloženě ráda byl Reed a Josh, škoda, že to nedotáhli dál. Jinak celá ta hra byla taková, nijaká, vyměňování odměn, přátelské vztahy mezi hlavní aliancí a dokonce i poslední kmenová rada byla taková nudná. Jediný zábavný monolog měl Reed, za to jdou tři palce nahoru. Každopádně ale jsem spokojená s vítězkou, jako jediná ze všech tří si to rozhodně zasloužila. 3* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • První série, ve které hrají dvojčata – Natalie a Nadya Andersonovi. (Zix.)
  • Druhá série, ve které soutěžící hrají proti svým blízkým. Tentokrát jsou ovšem všichni nováčci. (Zix.)
  • Soutěžící znovu strávili ve hře 39,5 dne, a to kvůli tzv. dni 0, kdy rodinný příslušníci strávili před startem soutěže půlku dne spolu. Poprvé tomu tak bylo v Kdo přežije: Krev není voda (2013). (Zix.)

Reklama

Reklama