Reklama

Reklama

Narušitel

  • Česko Nezvaný host (neoficiální název) (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Klasický horor let osmdesátých. Geore efekty sou opravdu na úrovni. Potěší orginální vraždy (lis) a hlavně napětí a atmosféra. Hudba je správně dráždivá a herci nejsou prkení. Mě nejvíc zaujali bratři Ramiové. Narušitel patří k těm nejlepším Béčkům, ikdyž se pár logických chyb najde vůbec to nevadí. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Zatím co kdesi v Evropě se bude psát historie, v USA si partička kolem Raimiho si v nočních hodinách točí Intrudera. Horror, který si na nic nehraje, účastníky to baví a mě též. Není to sice na převlečení spodního prádla, ale na strávení jednoho příjemného večera to bohatě postačí. Nepostrádá vtípky ( jedna z policejních hlídek ), explicitní záběry na zranění neslučitelná s životem, ale to nejdůležitější na horroru pokulhává. Modří už vědí... Konec Narušitele je velkým plusem P.S. A přijde i Brusíček. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Scott Spiegel režisér ( From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money) predovšetkým béčkový režisér, ktorý si pozval na nakrúcanie dvoch kamarátov Sama Raimiho a Teda Raimiho,aby sfilmoval béčkový horor a všetko čo k tomu patrí, krv, brutálne scénky, atmosféru a predovšetkým strach mladej dievčini, ktorá si zahrala hlavnú úlohu. Sú tu aj výborné scénky odohrávajúce sa v supermarketu, predovšetkým ma zaujala smrť Teda a Sama, Tedovi zabodne do hlavy maskovaný vrah nôž a Samovi zabodne do hlavy hák. Zahral si tu aj Bruce Campbell ale len na konci filmu v roli policajta, škoda že nedostal väčšiu úlohu. Po dlhej dobe, znova kvalitný horor ktorý ma pobavil a nenudil 100 percent. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Narušitel kult jako kráva. S prvním promítáním jsem měl tu čest ještě z éry ošuntělých VHSek, kdy páska byla skoro v dezolátním stavu, takže obraz se zvukem nebyly to pravé ořechové. To mi však nebránilo si tenhle čisťounký slasher pořádně vychutnat. Zpočátku se toho moc neděje, ale jakmile se ke slovu přihlásí slušné množství všech těch bodacích, řezacích nebo drtících nástrojů, pravověrný fanda nemůže být zklamán. Společně s hustou atmosférou uvnitř uzavřeného marketu jsou nejsilnější stránkou brutální mordy, při kterých si svých pět minut slávy odbudou i oba bratři Raimiovi. Až moc obyčejný zabiják a WTF konec mi tuhle zábavu nezkazily. Jo a Bruce Campbell se tu mihne v závěru coby policajt, ale lehce ho přehlédnete. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Místy docela nápaditý, místy bohužel docela ubíjející sámoškový slasher. Probíhá to asi takhle: čtyřicetiminutová nuda, pár vražd, holka nachází těla jedno po druhém, vrah odhalen, holka vezme kuchyňský nůž a kdo s koho, vtip na konec. Gore efekty jsou opravdu na úrovni, nechybí tendence hraní si s divákem. Co ale chybí je pořádný vrah, takový nějaký.. no řekněme ikoničtější. Ani žádnou masku nemá šmejd. No nic, lepší průměr, ale tenhle film si do kolonky 'oblíbené' nezařadím. Bylo by ale dobrý sehnat pár nadšenců a natočit remake odehrávající se v Kauflandu nebo Penny Marketu:) (stopáž hodnocené verze: 01:23:53, screeny) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)
  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)

Reklama

Reklama