Reklama

Reklama

Turista - Série 1

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Takové slabší 4. Občasné nelogičnosti, ale i tragikomické situace. Velice pestré postavy. Charismatický Dornan a milá Macdonald. Docela mne to baví, tak dám druhé sérii šanci. Těším se do Irska :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první čtyři díly jsou sice takové Memento z Wishe, ale díky solidnímu Dornanovi, sympatické Danielle Macdonald a pro našince neokoukanému australskému prostředí drží bez problémů divákovu pozornost. Jenže pak přijde zlom, začne se vysvětlovat a spadne tomu řetěz tolikrát, že už ho ve finále nemá cenu nasazovat a do cíle se první řada spíš doplouží než aby do něj dosprintovala. Na film, nebo minisérii o třech dílech by tu bylo materiálu tak akorát. Na skoro šest hodin je to ale dost řídké a chvílemi vymknuté z kloubů...60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomíná bratry Coenovi. Hlavně teda Fargo. Jen to teda často ztrácí dech. Jamie Dornan navíc vypadá, jak kdyby ho zrovna vyprali v pračce a on ještě nepochopil, co se to s ním vlastně stalo. A tak vlastně vypadá celou první sérii. Nakonec to tady zachraňuje ta strážmistr v zácviku. S ní je to totiž hezky absurdní, bez ní je to ale hlavně pitomý. Druhou sérii už dávat nebudu… ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly první série byly nadějné. Chlap ztratil paměť a tu a tam se pak objevovaly informace a skládal se z nich příběh, který vypadal zajímavě. I tyto lepší díly však byly plné otravné vaty. Od 4. dílu to už šlo do kytek. 2 díly se vysvětlovalo, co se stalo, což šlo udělat během 2 minut pár větami. Obsahem byla už jen skoro samá vata, spousta keců a ukončil to prakticky zbytečný poslední díl. (28%) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama