Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak si americká studia představují komedii pro každého. Do ústřední dvojice obsadí známého herce a půvabnou herečku, použijí pár vtípků, dodají jakous takous zápletku, promíchají a vznikne něco beznadějně tuctového a zaměnitelného. Matthew Perry má už od dob Přátel na své postavy vlastně šablonu a používá stále tytéž ksichtíky, které jsou pravda, když ho nesledujete stabilně, docela fajn, jenže na celovečerní film je to málo. No a Elizabeth je sice kočka, ale ne tak dobrá herečka, aby pouze její přítomnost dokázala film udržet v přijatelné kvalitě. Chybí zkrátka dobrý scénář a kvalitní vtipy. Celkový dojem: 45 %. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na jeden večer, v našem případě na jedno odpoledne. Solidní obsazení, ale jinak jde o takovou tu pitomou blbůstku amerického komediálního světa. Přesně do ní zapadá Matthew Perry společně s Terry Crewsem. Ovšem Můj soused zabiják či reklami na Old spice jsou úsměvnějšími kousky než býti Sářiným sluhou. 55% ()

Reklama

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná komédia s lásky plnou zápletkou... Toto mi tak silne pripomenulo Priateľov a najmä skvelé hlášky Chandlera, ktorý si vo "Službe Sáre" zahral doručovateľa s poriadnou dávkou humoru - hlášky, akoby z bytu s Joeym. Navyše po boku sexi E. Hurley, ktorej by určite rád slúžil každý chlap... Hmmm dalo sa to pozerať :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film vyloženě staví na dvojici Matthew Perry a Elizabet Hurley. Elizabeth je sexy kost k nakousnutí a s Matthewem byste se klidně chtěli dostat do každého maléru, protože on zná zaručeně recept, jak se z každé šlamastyky vyvléknout. Je to úsměvné, zábavné a nenudí to, ale scenáristé nějak pozapomněli dát filmu větší náboj, a tak je tahle komedie sledem víceméněně zábavných epizod ze života jedné sympatické dvojky. Nudu to zažene stoprocentně, ale velmi rychle se na to zapomene. 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Late Night ,2. Hit 'Em Up Style (Oops!) ,3. Way Down Texas Way ,4. You Can't Beat Jesus Christ ,5. Love Is a Christmas Rose ,6. Hijo de King Kong (Son of Kong) ,7. Cowboy ,8. The Way of the World ,9. Christmas Time Is Here ,10. American Woman ,11. Jingle Bells ,12. Living Proof ,13. Do It Till You're Satisfied ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama