Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom jsou na stopě pašerácké bandě, které už překazili několik akcí. Pašeráci se jich chtějí zbavit, a proto na ně nastraží léčku. Vylákají je na odlehlé místo, kde se mají sejít s informátorem. Toho však naleznou mrtvého a na místo dorazí lidé z protikorupčního oddělení policie. Tom a Semir jsou pro podezření z korupce zatčeni, ve vězení jim však hrozí smrt od spoluvězňů! Jejich kolegové od dálniční policie jim budou muset rychle pomoci, aby mohli odhalit skutečné viníky a očistit svou pověst. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11- pilotní film k 6. sezóně. A hned se na to vlítne zhurta. Štavnice, poštvaná proti dvěma "hrdinům" je napínavá a Kobra 11 pořád ve své nejlepší formě. Opět se jedná o podívanou, při které se nebudete nudit. Sice té napínavosti popravdě mnoho není, ale to vynahradí dosyta spousta akčních scén. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší pilot s Tomem Kranichem. Hezky začala 6.série. Příběh je netypický, nebot se Semir s Tomem v jednu chvíli dostanou do vězení. Název Štvanice je opravdu přesný. Film je napínavý, nekonečně akční, zde funguje téměř vše, i pěkná klasická hudba. Takže film hodnotím celkobě na 99% = ***** ()

Reklama

Ondr4H 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Štvanice je přesně ten důvod proč jsem jako dítě měl rád kobru 11 a proto mě její novodobé směřování alá vysmáté vybuchující šajze nebetyčně vytáčí. Děj a akce by dle mého názoru obstály i jako akční film do kin, místy bych to "potunil" aby z toho zase tak moc ta televizní produkce nekřičela, ale jako celek to funguje moc dobře.Zločince jsem nenáviděl a ten jejich konec byl opravdu vypečený... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bouračky jsou stále efektivní, jen ten příběh je moc předvídatelný (dokonce i na Kobru 11). Ale úplně nejvíc mě dorazil závěr, do kterého začala hrát ústřední písnička filmu Pearl Harboru (pro ty, kdo ji neznají - "Faith Hill - There You'll Be"). Co říct závěrem, snad jen, že v porovnání s tímhle je to hodně průměrná záležitost. A proto ji tak hodnotím. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále vydařený pilotní film, ale z té trojice s Tomem ten nejslabší. Tenhle díl také zároveň funguje jako takový vzor do dalších sérií, kde se tato tématika objevila už tak nejméně 10x. Děj je vcelku předvídatelný, a nejedná se opravdu o nic originálního, ale je zde spousta akce, která je velmi efektivní. Také se na scénu dostává jedna z nejlepších vedlejších postav Schröder, který tu s námi zůstane až do nějaké 10. série. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama