Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucyino přátelství s Jane projde zkouškou, když se vydává na osobní cestu, na kterou možná není zcela připravená. (Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

kockodan 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jsem velice stranný a podjatý kritik, jelikož mám všeobecně silnou slabost pro Dakotu Johnson a líbí se mi defacto ve všem v čem je (a ne, Madame Web jsem neviděl a ani bych na ni nešel i kdyby měla 150% na Rotten, protože mi není 16 a super hero movies tudíž nežeru!). Ale i tak, když už jsem se začínal po půlce filmu malilinko, ale opravdu jen malinko nudit, protože jinak film není vůbec nudný, ani náhodou, právě naopak, tak cca 15 min. před koncem přišla asi jen 3 minutová scéna Hammock Retreat s Tig Notaro v šedé paruce jak anděl z Troškových Slunce Seno, která ale stačila na to, aby celý film "zachránila" (opět, "zachránila" zde používám jen jako figure of speech, protože film se ničím zachraňovat nemusel, takže spíš "vylepšila" by byl lepší výraz), a stala se jeho zlatým hřebem! Tak dlouho už jsem se u filmu od srdce nezasmál LOL! Naprostých 100% (Bez scény Hammock Retreat jen cca 85%) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co je potřeba v souvislosti s tímto filmem zmínit na prvním místě je určitě fakt, že se jedná film opravdu ryze jen pro ženské publikum a tím pádem je si nutno pánové přiznat, že ať už se tu budeme k tomuto filmu vyjadřovat jakkoliv, tak to prostě bude neobjektivní, jelikož kdokoliv z nás asi jen těžko dokážeme vstřebat film, kde se první polovinu ústřední hrdinka rozhoduje, zdali je lesba, či ne, no a když se tedy nakonec rozhodne, že ASI je, tak se pohádá s ,,nejkou” a po zbytek filmu se zas pro změnu rozhoduje, jestli jí má zavolat, nebo napsat, a když jí napíše, tak se zas rozhoduje, jestli jí má vzít telefon, když jí ta kámoška volá zpátky, no prostě problémy, nad kterými já osobně přemýšlím jen ve směru, že z toho jde vůbec udělat celovečerák. Navíc i všechny ústřední postavy tu na mě působily pak dojmem, že by spíš potřebovali … no, radši nic, řeknu to raději takhle, celé to působí fakt emancipačně silným dojmem, takže pro spoustu aktivistek bude tato podívané také jedno velké blaho nejen pro duši. Zkrátka sorry, tohle je ale pro mě jako hetero uživatele s pinďourem vážně jen těžko vstřebatelná a nejspíš i pochopitelná podívaná, nicméně abych ukázal ale i svou přívětivou, mužskou, tvář, tak musím uznat, že Dakota je fakt miloučké stvoření. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Hej, čiže lezba, jej šikmá kamoška so zberačom a zberačka, ktorá je porábkárka. Už len pes tam chýbal v hlavnej úlohe. A čo sa rieši? Či tam má tá jedna beloška radšej pipíky alebo vagány. A najhoršie na tom je, že Dakote to ani nikto veriť nemôže, po tom, čo nám už všetko predviedla. Pokiaľ ste po tridsiatke veľmi zmätení, tu sa nájdete. ODPAD! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

V prvom rade je treba povedať, že film natočili dve lesbické "manželky", ktoré sa tvária, že keď im vynosila dve deti nejaká náhradná matka, tak odrazu sú obidve matkami. No a jedna z nich - Stephanie Allynne - až v 27 rokoch zistila, že je lesba, čím, ako sama povedala, samú seba veľmi prekvapila. Až tak ju to prekvapilo, že jej začali chodiť herecké ponuky. Takže film má byť postavený na jej skúsenosti, že je úplne v poriadku, keď ten teplučký rozbresk kľudne oznámiš aj v päťdesiatke, lebo nikdy nevieš po čom šuška v skutočnosti piští. Samozrejmosťou je, že belošku tu spárovali černoškou, kde došlo k prvému lízingu, no a jej naj kamoška je Aziatka, čo chodí s riadne radiátorovým prefarbeným černochom. Krásne rozhodené kocky a môže sa ísť - režisérsky debut je na svete a na festivaloch sa ozývajú prudké nebinárne aplauzy. Pritom film v podstate bez konca, bez nejakej finalizujúcej výpovede, pretože jeho účel bol splnený tou hlavnou vetou už dávno: "Neexistuje časový rozvrh na coming out, mala by si to skúsiť!" Mimo to sú tu naozaj geniálne scenáristické vsuvky, ako debaty kamošiek na hajzli, či sa treba utierať spredu alebo zozadu. Proste skutočne zásadné problémy tých mileniálov a opozdených sexuálnych dezorientancov. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

konverzačka o přátelství a hledání sebe sama, která ale většinu času vůbec nefunguje a největší podíl na tom má Dakota Johnson. To opětovně potvrdila že má charisma vařené nudle a topornější herečku by měl jeden problém najít i v seriálech na Primě. K její smůle navíc "hraje" nezajímavou, nudnou a špatně napsanou postavu a její sebelítostivé kňourání a házení klacků pod nohy všem co jí chtějí pomoci v určitou chvíli dospělo do bodu kdy jsem si říkal že skok z okna by mi přinesl mnohem víc zábavy i radosti. Slabé dvě...30% ()

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie muselo byť na týždeň zastavené po tom, čo jeden z členov štábu bol pozitívne testovaný na Covid 19. (Arsenal83)
  • Režisérka Stephanie Allynne uviedla, že pred vzťahom s druhou režisérkou Tig Notaro, ktorý začal na začiatku roku 2013 v jej 27 rokoch, nikdy nechodila so ženami: "Zamilovala som sa do nej a nevedela som, ako to identifikovať, pretože som si dovtedy myslela, že som heterosexuálna." Postava Lucy (Dakota Johnson) je preto postavená na jej zážitku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama