Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

elanius 

všechny recenze uživatele

(32/2022) / Tak po celkom pozitívnych komentároch som bol celkom zvedavý na tento neznámy filmík z produkcie Hulu. Ako aj pri komentári na nový Scream, aj tu musím povedať, že tieto mačkopsy mi vôbec nevyhovujú. Aj tu máme pokus o kombináciu hororu a komédie, len nie úplne vydarený. Tie žánre sa totiž nespojili, skôr raz sledujeme horor, potom zase na chvíľu bizarnú komédiu a tak dokola. A pritom na čistokrvný horor by to bol skvelý materiál. Vlastne nakoniec ani neviem čo chcel film sprostredkovať, na komédiu je to málo vtipné, na horor zúfalo bez napätia. Herci chvalabohu super, tu nie je čo vytknúť. Toto dostať do pazúrov Japonci, končím s mäsom nadobro. Zúfalé čakanie na poctivý, hnusný horor pokračuje. (5/10) ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Luxusního Mikluše aneb zase jeden film, u kterého mám silné podezření, že jej sponzorovala veganská lobby (schválně, jak dlouho po zhlédnutí neřeknete „děláš si kozy“?) a ve výsledku slušná trojice. Jedno mi ale teda pořád vrtá hlavou – jak si hergot hlavní chod… tedy hlavní hrdinka oblíkla ty šaty s pouty na rukou přikurtovanými ke zdi?? ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčená, mírně vtipná, kanibalská romanťárna s dobrou hudbou. Sice to působilo průhledně už od samého začátku, ono vlastně stačí vidět před filmem ten poster a je po překvapení, ale celkem mě to bavilo, hlavně díky sympatickému obsazení. Horor asi jen okrajově a na nějaké to maso, (není maso jako maso) dojde až v samotném závěru, který byl podle očekávání a ničím nepřekvapil. Každopádně, doporučuji při sledování nějaké to vínko a domácí paštiku :o) (51. hodnocení, 5. komentář) ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale tak předvídatelné, že jsem byl oproti filmu pořád asi o půl hodiny napřed. Já, který obvykle nikdy nikde nic dopředu neuhádnu, jsem se prakticky nepřetržitě nudil čekáním na něco, co (samozřejmě vždycky až po té půlhodině) nevyhnutelně přišlo. Teď, po skončení filmu, jsem napřed dokonce asi tak o jeden rok. To by totiž měla přijít dvojka, protože ti chudáci tam někde čekají na další příděl čerstvého masa, že jo. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama