Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kanibalismus sice není zrovna můj šálek kávy, ale tahle černohumorná hororová romanťárna docela slušně funguje.Mohlo to být dokonce ještě lepší, kdyby se tvůrci sami nepřipravili o moment překvapení (stačí vidět poster) a trochu to nezkrátili.Skoro dvě hodiny je na takovou poměrně jednoduchou hříčku docela dost...70% ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Hlavní duo má skvělou chemii a vážně mě mrzí, že jim to nevyšlo. Po prvním zhlédnutí jsem byla z filmu nadšená, to druhé už není tak silné, ale furt tam těch pět hvězd nechám. Protože mě to fakt baví. Sice se veškerý mord děje hlavně za zavřeními dveřmi, ale atmosféra mimo byla dostačující. Scénu, kde Sebastian Stan tančí a "vaří", si pustím klidně ve smyčce dokola. :) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre Nou je nesmierne ťažké nájsť lásku. Preto sa snaží využiť všetky moderné prostriedky a skúša rôzne zoznamky. Ani to jej však nepomáha. Všetko sa mení vo chvíli, keď stretne počas nákupu muža menom Steve. Po niekolkých stretnutiach sa do neho zamiluje, ale ešte netuší, že Steve plánuje niečo úplne iné ako spoločnú budúcnosť. - Keď som videl režisérku, očakával som nejakú feminazi / vegánsku agitku, ale vyklulo sa z toho niečo úplne iné. S výsledkom som spokojný, a hlavne som rád, že sa to vyhlo politickým alegóriam, pretože to, ako film zobrazil ''koncových odberatelov'', myslím úplne postačí. Rovnako som spokojný s hereckými výkonmi, len to mohlo byť celé o trochu kratšie. Ale za Heads Will Roll na konci tú štvrtú teda prihodím. Ak sa bude hulu držať týchto šikovných filmov ako toto alebo minulotýždňový No Exit, viem si predstaviť, že za chvílu kvalitou predbehne woke katastrofy z Netflixu. Len tak ďalej. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama