Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

rasttea 

všechny recenze uživatele

Herci 5* Hudba 5* Tempo 5* Ztvárnění 5*  Téma 3* Jako varování všem bláhovým 5* Teda on už audition self-tape Sebastiana dost napovídal. Nic odpočinkového, opět film, kde jsem rozpolcená s hodnocením, ale film zůstane určitě dlouho v paměti.  Dobrý nápad dát si film k nedělnímu odpolednímu kafi? Rozhodně ne! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Toto není horor, ale romantická komedie. Potkají se takhle dva v obchodě a presto že nemají zrovna štěstí na vhodné protějšky, je zde velká vášeň a prostě jim to spolu dokonale klape. Možná by to i nakonec vyšlo, kdyby nebyl jeden vyšinutější než ten druhý a nezačali si vzájemně odřezávat kousky od těla. Samozřejmě děj mírně zlehčuji, ale i tak není můj výklad daleko pravdy, neboť slečna svou část zahrála s klidem sociopata a nebyla na tom o mnoho lépe, než záhadný pan doktor. Tempo filmu bylo zpočátku pomalé, ale natolik zajímavé, že jsem zkrátka hltal každou sekundu. Pracně vybudované finále pak bouřlivé a i když zde byla v jistých případech až trestuhodná hororová klišé, pravého fanouška to nemůže odradit. PS: Škoda, že se o něco více nevysvětlila úloha manželky. ()

Reklama

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Když si člověk nepřečte ani obsah, ani komentáře, nepodívá se na plakát a pustí si Fresh čistě jen proto, že na tikotku viděl svou oblíbenkyni Daisy, jak tancuje hezkej taneček se sexy týpkem, je pak docela překvapenej. Překvápko to bylo povznášející a ani jsem nemusela odnést zmrzku, co jsem si ke sledování připravila – approved slabým žaludkem, masakr motorovou pilou nečekej. Daisy i Sebastian jsou sympatická dvojka, chemie mezi nima rozhodně byla, a ta chuť jeden na druhého jim vlastně zůstala taky až do konce. Děj předvídatelnej, trochu cringe, ale užila jsem si to. Jako plus pěknej interiér, v takový kuchyni se musí vařit samo. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčená, mírně vtipná, kanibalská romanťárna s dobrou hudbou. Sice to působilo průhledně už od samého začátku, ono vlastně stačí vidět před filmem ten poster a je po překvapení, ale celkem mě to bavilo, hlavně díky sympatickému obsazení. Horor asi jen okrajově a na nějaké to maso, (není maso jako maso) dojde až v samotném závěru, který byl podle očekávání a ničím nepřekvapil. Každopádně, doporučuji při sledování nějaké to vínko a domácí paštiku :o) (51. hodnocení, 5. komentář) ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle si představuju odlehčený horor. Parádní filmařská práce, super herci, konečně sympatická hlavní hrdinka plus osobitý zloduch a navíc pěkně bizarní příběh, o kterém je lepší si předem nic nezjišťovat. Má to tempo, má to akci, má to super vizuál, kameru i scénář a hlavně to nenudí ani minutu. Pro mě fakt překvápko jako blesk z čistého nebe, protože jsem od toho neměla žádná očekávání. Pokud bude mít Hulu někdy podporu v Česku, jdu do něj. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama