Reklama

Reklama

K sežrání

  • USA Fresh
Trailer 1

VOD (1)

Noa se seznámí s pohledným Stevem, a protože má nepříjemné zkušenosti s internetovými seznamkami, rozhodne se dát mu šanci a své telefonní číslo. Po prvním rande je jím natolik okouzlená, že přijme pozvání na víkendový výlet. To ale netuší, že Steve má dost zvláštní choutky... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (225)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Snaživé, ale tak předvídatelné, že jsem byl oproti filmu pořád asi o půl hodiny napřed. Já, který obvykle nikdy nikde nic dopředu neuhádnu, jsem se prakticky nepřetržitě nudil čekáním na něco, co (samozřejmě vždycky až po té půlhodině) nevyhnutelně přišlo. Teď, po skončení filmu, jsem napřed dokonce asi tak o jeden rok. To by totiž měla přijít dvojka, protože ti chudáci tam někde čekají na další příděl čerstvého masa, že jo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, ktorý mohol byť špičkový nebyť toho skratkovitého záveru. Ten mi prišiel taký bez nápadu a pritom sa dalo z toho vydupať nejaké prekvapko, zvrat, toto riešenie mi prišlo na prvú. Ale inak 80% času veľmi dobre strávených, super vývoj, ktorý vzbudzuje zvedavosť a prinesie aj zaujímavé odhalenia. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

winter soldier zere lidi..cubky si dela na pive, obcas na vine..vychutnava si je postupne, nejdriv treba rucicku k obedu a postupne se, se svoji potravou bavi a utuzuje vztah - i nabidne co uvaril aby taky zkusila jak chutna a jak dobre ji udelal..prvni pulka pomalejsi, potom prijde na radu masterchef a je to super, ale dojebe to konec..potesi ze je na streamu 🙏 ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pre Nou je nesmierne ťažké nájsť lásku. Preto sa snaží využiť všetky moderné prostriedky a skúša rôzne zoznamky. Ani to jej však nepomáha. Všetko sa mení vo chvíli, keď stretne počas nákupu muža menom Steve. Po niekolkých stretnutiach sa do neho zamiluje, ale ešte netuší, že Steve plánuje niečo úplne iné ako spoločnú budúcnosť. - Keď som videl režisérku, očakával som nejakú feminazi / vegánsku agitku, ale vyklulo sa z toho niečo úplne iné. S výsledkom som spokojný, a hlavne som rád, že sa to vyhlo politickým alegóriam, pretože to, ako film zobrazil ''koncových odberatelov'', myslím úplne postačí. Rovnako som spokojný s hereckými výkonmi, len to mohlo byť celé o trochu kratšie. Ale za Heads Will Roll na konci tú štvrtú teda prihodím. Ak sa bude hulu držať týchto šikovných filmov ako toto alebo minulotýždňový No Exit, viem si predstaviť, že za chvílu kvalitou predbehne woke katastrofy z Netflixu. Len tak ďalej. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Kulinářská romantika k MDŽ. Sebastian Stan tančí kuchyní a naklepává maso k večeři... Milý randící základ utnou stylové úvodní titulky a přenastaví hru na nezvyklé pojetí obchodu s bílým masem. Daisy Edgar-Jones bude muset skousnout pár věcí jestli chce aby nově navázaný vztah přežil(a). Pěkná hudba, stylový vizuál, navíc skvělé vtipy o jídle. Konec je malinko předvídatelný, ale výslednou chuť to nezkazí. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama