Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Klamár, klamár stojí a padá len a len na Carreym a jeho komediálnom extempore a stáva sa tak ďalším z mnohých filmov zúfalo sa brodiacich v močiari priemernosti - čo mu možno uberá na hlbokomyseľnosti, ale rozhodne nie na zábavnosti. Carrey dokázal z inak prostého scenára vyťažiť maximum a umne balansuje na pomedzí vtipnosti a zvrátenosti, čomu môžeme vďačiť za mnohé podarené scénky a grimasy. Takže zatiaľ čo zamindrákovaní kritici všade na svete na film kydajú hnoj a tvária sa ktovieako inteligentne, my ostatný si ho môžme vychutnať bez väčších výčitiek svedomia. Vďakabohu za to! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Carreyho jsem jako černá ovce ve stádě nikdy extrémně neobdivoval, raději si pustím jeho vážnější snímky. Pokaždé ale musí přijít okamžik, kdy si člověk potřebuje oddechnout u nevinné komedie, tak jsem si náhodně vybral blbůstku z devadesátek, která ale neočekávaně překvapila. Vtipný sám o sobě abnormální dabing pana Dejdara u samotného Carreyho zarážel moji zvědavost po celou stopáž, jinak ale nemám pro žánrovku, kterým já moc neholduji, žádné výtky. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je od začátku do konce až moc trapný, až moc šablonovitý, až moc křečovitý a hlavně překsichtěný. S příšerně přeslazenou hudbou a černobílými postavami. Nechápu, před deseti lety, ještě v TV s hrozným dabingem, protože Dejdar ke Carreymu absolutně nesedí (poněvadž Carrey není Bart Simpson), se mi film celkem líbil. Ale hlavně scénář je prostě příšernej. Jediné povedné scény jsou ty nepoužité u závěrečných titulků. Není to Carreyho chyba a jen díky němu si film zaslouží tu jednu hvězdičku... ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Dřív bych tento film hodil do odpadu nebo by skončil s jednou hvězdičkou, ale dnes musím jinak. Je to špatný film, ale nový dabing Bohdana Tůmy (ten Dejdarův byl hrozný), kterým to Nova před nedávnem předabovala, částečně film zachránil. Díky němu jsem se několikrát zasmál, ale víckrát v životě už to vidět nemusím. Na začátku 90. let měl Carrey dobré komedie, teď by se měl držet raději vážnějších témat ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii od 8. července do 18. října 1996. (Terva)
  • Postava Jennifer Tilly Samantha Cole ve filmu "přizná" věk 31 let. Její protagonistce bylo ve skutečnosti v době natáčení 39. (SirTraged)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama