Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

tombac 

všechny recenze uživatele

Potřetí, trochu jinak, a znovu parádně. Celou trilogii jsem si pustil chronologicky za sebou a třetí díl mě nadchl téměř stejně jako předchozí. Trojka obsahuje o trochu méně humoru, nejvíce se v ní střílí a má západní look, ale o pořádnou porci kaskadérských výkonů, povedených bitek a Jackieho haštěření s krásnou Maggie Cheung v ní nepřijdeme. Výtečná Michelle Yeoh a čínské reálie jsou třešničkou na velmi chutném akčním dortu. 9/10 ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Další film Jackieho Chana u něhož se pro americké publikum zkracovalo. US verze v podání Dimension kratší o 10 minut. Jackie Chan a Michelle Yeoh pro tuto verzi nadabovali v angličtině sami sebe. Při scéně, ve které Jackie visí na žebříku z helikoptéry, utrpěl zranění ramene (mluví o něm v Jackie Chan: Fast, Funny and Furious). ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh má název Superpolda. Tentokrát je to boj proti drogovému baronu se jménem Chaibat. Příběh se nám na začátku přesune z Honk - Kongu do Číny. Kevin " Ka Koi " Chan ( Jackie Chan ) zde " vyfasuje " parťáka " , z čínské policie,ženu se jménem Jang. Musel jsem se smát, když Jackie Chan v Číně vtipkuje na téma Zakázané město a chce si tam udělat výlet. To se mu však povede až v roce 2009. - odkaz - Jo a v Číně se Coca - cole říká Lady Luck. Do filmu se vrátil humor, který ve dvojce chyběl. Zase se zde docela cestuje - Čína, Hong - Kong, Thajsko, Kambodža, Malajsie a hodně se střílí a to opravdu hodně. Je tu spousta střelných zbraní a dokonce přijede i tank. První film byl o skle, druhý o ohni a třetí je o střílení. Závěrečné titulky opět nabídnou nepovedené a nebezpečné kaskadérské kousky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celej film mě nehorázně bavilo sledovat a doufat, že tajnýho Jackieho ty grázlové neodhalej a že měl v tom filmu několikrát na mále. Soubojů bylo tak akorát, příběh mě bavil až do konce (SPOIL: pak když se Jackie odhalil, tak to trošku zmirnilo napětí, ale to už bylo ke konci takže alright) Smekal jsem a taky mi dost tlouklo srdce, když vysel na žebříku z toho vrtulniku to bylo fakt neuvěřitelný... když vim že si tohle Jackie dělal všechno sám a né kaskadéři, je to o to víc libovější prostě.. Bomba třetí díl. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála akčních trilogií, které mohou stát v řadě vedle sebe a ne za sebou. Tentokrát nás Jackie humorem sobě vlastním pozve do Číny a za asistence krásné Michelle Yeoh se bude snažit rozprášit gang kolem šéfa Chaibata. Je vidět západní look, ale pořád je kvalita znát. Focení "soudruha" Chana v pracovním modrém mundůru je velmi vtipnou vložkou. Při závěrečných titulcích samozřejmě nechybí výčet nepovedených záběrů a některé údery ( zvláště pak helikoptérou), které Jackie tradičně schytal. Respekt. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Soundtrack obsahujúci alternatívny rock a hip hop sa na trhu objavil 30. júla 1992 pod hlavičkou Interscope Records a vyšplhal sa na 133. miesto v rebríčku Billboard 200. (Peter-1307)
  • Honkongský sestřih filmu má 95 minut, španělská a americká DVD verze pak jen 87 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama