Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (82)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Od samého začiatku po samý koniec to bola jednoducho zábava. Obľúbená trojica Jackie Chan, Yuen Biao a Sammo Hung v Hong Kongsko-Španielskej akčnej komédií. Skvelý a naozaj vtipný humor, úžasná chémia medzi našou hlavnou trojicou, perfektné bojové choreografie (hlavne tá záverečná) do toho kráska Lola Forner a neskutočne drsný Benny Urquidez. Dobrá zápletka o dedičstve v Španielskom prostredí obohatená humorom do toho akcia a bojové choreografie z toho spravili veľmi zábavný film. Jackie Chan a Benny Urquidez v tomto filme si dali fakt extrémnu nakladačku, na ktorú je radosť pozerať. ()

Reklama

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Paráda. U téhle akční komedie sem se pobavil jako snad ještě nikdy. Vtipné scénky mají podobu moderní grotesky a všichni tři hlavní hrdinové jsou sympaťáci už jen od pohledu. Stydlivý klučina Biao Yuen, vůdce party Jackie Chan a ňouma s účesem Michaela Jacksona Sammo Hung. Bavil sem se královsky a co se týče akčních scén nezbývá mi než smeknout klobouk. Stejně jako v Navěky Drakem se tu setkali při bitce Jackie Chan a Benny Urquidez a je z toho opravdová chuťovka. Jackie i Benny do toho šlapou naplno. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Na tři hvězdičky to stačí, i když jen tak tak. Zasazení děje do Barcelony působí divně, zvláště když i kovaní Evropané mluví plynně kantonskou čínštinou (jejich dabing je většinou děsný). Kvalita vtipů kolísá od docela dobrých po čistě čínské (a nepříliš srozumitelné). Pěkných kousků se taky příliš nedočkáme (snad jen neortodoxní Jackieho cesta do hradu stojí za zapamatování). No to je tak všechno. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Celým filmem se táhne atmosféra vosumdesátejch, hlavně na tý diskotéce, ty jejich hadry... Bomba... K mému milému překvapení film neoplývá jen dokonalou choreografií soubojů, které jsou navíc v celé své vážnosti, vtipné, ale i velmi slušnými dialogy, které mají hlavu a patu a jsou vtipné taktéž.... Té již zmíněné atmosféře také přidává syntetizátorová hudba... Příběh naprosto dostačuje ke zvolenému stylu a tématu filmu a naprosto nikoho nemůže urazit... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Snímek existuje v několika verzích sestřihu. Nejdelší je honkongský se 104 minutami. (Rominator)
  • Dodávka, se kterou jezdí Jackie celý film je Mitsubishi L300 ročník 1984. Taxíky v honičce na konci jsou Peugeoty 504. (dawe82)
  • Americký kickboxer a herec Benny "The Jet" Urquidez byl v závěrečném soubojí s Jackie Chanem tak neuvěřitelně rychlý, že při provedení kopu z otočky zhasly všechny svíčky na svícnu, který za nimi byl. Záběr byl ve filmu použit. (Rominator)

Reklama

Reklama