Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (82)

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další ze super řady akčních Chanovek. Opět jsem si užil v plné síle. Choreografie je výtečná a finální souboje nemají chybu. Chan a jeho spolukumpáni jsou výborní a i když by film možná trošičku potřeboval zkrátit tak vše naprosto funguje, akční scény, humor a prostě všechno. Těším se na další filmy. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu Jackieho kung-fu komédii tento krát pod taktovkou Sammo Hung Kam-Bo. Nemôžem si pomôcť, ale zasadenie filmu na horúci juh európy mi hlavne spočiatku evokovalo komédie dua Spencer-Hill (vznikalo v zhruba rovnakej dobe). Príbeh je jednoduchučky (to nás netrápi) a slúži viacmenej ako omáčka ku komickým situáciam. Tých je tu celkom dosť vychádzajúcich predovšetkým zo starého známeho elementu: pekná žena a dvaja chlapi. K tomu je pridružená dejová linka v podobe packalského skorodetektíva Mobyho. Mňa moc táto komediálna časť nezobrala a viac som sledoval hodinky než film. Na môj vkus a tu opičárnami celkom šetrilo a hlavne stred filmu mi prišiel dosť prázdny. A aj keď sa to tvorcovia snažili na konci dohnať, dych im viac ako na tri hviezdičky nestačil. Ešte jedna vec ! Biao Yuen s tými popolníkmi na nose vyzerá ako informatici od nás zo školy (asi si začnem dávať pozor). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sammo Hung zde se zběsilou trvalou) je prostě machr a v každém filmu Jackieho Chana, kde se s ním objeví, jde u mě Chan stranou. Navíc mě v tomhle filmu dostává, co všechno při své tělesné konstrukci zvládá. Pojízdná kantýna je hodně povedená komedie s dobrými a ztřeštěnými vtípky (hlavně když se děj odehrává v blázinci, ti blázni jsou fakt vymazlení - chlápek co si myslí, že je hodiny nemá chybu) a parádními souboji. U podobně laděných filmů není děj ani tak důležitý, tady to ještě jde, jde hlavně o humor a souboje a s tím já jsem nadmíru spokojenej. Navíc tenhle film obsahuje asi nejlepší skrytou reklamu (product placement) ve filmu, co jsem viděl. Jde o skok staré babky v jistém autě přes cestu a její následný komentář. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (NOVA 1998) = +SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 5.2.2013, réžia slovenského znenia (MARKÍZA 2012) = --- DER POWERMAN, tak pod týmto názvom som kedysi tento film videl a včera som si túto akčnú kung-fu smršť zopakoval vďaka VAPETu. Bez akejkoľvek nostalgie možem potvrdiť, že aj po rokoch šlape táto pecka vo vysokom tempe od začiatku dokonca. A podobne ako ostatní fanúšikovia adorujem najmä záverečnú polhoďku, v ktorej okrem ústrednej trojice rozpútajú "peklo" Benny "The Jet" Urquidez a Keith Vitali. No a mužské oko poteší aj španielska krásavica Lola Forner, ktorá je slovenským divákom známa (okrem klasickej Chanovky BOŽSKÁ RELIKVIA a.k.a. Die rechte Arm der Gotter) ako hviezda Trančíkovej rozprávky Mikola a Mikolko. (28.7.2009) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Choreografiu bojových scén vytvárali Mars, Chin Ka-Lok, Benny Lai Keung-Kuen, Ka Lee, Wong Kam-Kwan a Danny Chow Yun-Gin. (Michal123)
  • Snímek existuje v několika verzích sestřihu. Nejdelší je honkongský se 104 minutami. (Rominator)
  • Keith Vitali něšťastně uzemnil i Sammo Hunga kopem do hlavy, ale jelikož byl poučen už z předchozí lekce s Jackiem, nevypadl z role a čekal, dokud Sammo neřekne střih, což se zdálo být jako věčná doba. (SG-1)

Reklama

Reklama