Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan, to je jedna z mojich kultoviek detstva. Tuxedo patrí k tým jeho Hollywoodskym filmom, ktoré svojou hranou jednoduchosťou a plnou vtipu, ktoré si môžem pozrieť aj dneska, a verte mi, tých je málo. Bondovské,-agentovské klišé mi sadlo a prvá polovica sa mi dosť páčila. Cameo Jamesa Browna bolo parádne. No, neskoršie ma, napríklad naposledy keď som to pozeral na chate, nudilo, otravovalo a viac fungovalo ako backround. Možno to bolo vďaka alkoholu v krvi, možno nie. Má aj horšie kúsky. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Jackiem Chanem rozhodně žádná nuda nehrozí. Tady mu ke štěstí stačí zázračný oblek, který je nabušený nejrůznějšími technologiemi. Ten svého majitele vtáhne do světa netušených možností. Stane se z něho asijský James Bond, který má po svém boku krásnou ženu. Jennifer Love Hewitt tu skutečně sloužila jako ozdoba. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Vidíte a já nemám smoking (oblek) rád, vždycky když se do toho navleču (což je párkrát do roka), necítím se kdo ví jak skvěle. Ovšem uznávám, že existují jisté společenské akce, na které se takový druh obleku hodí. Smoking figurující v tomto filmu platí za paradox. Je to žřejmě jediný mně známý společenský oděv, ve kterém bych si dokázal představit i spánek. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nechápem, čo sa komu na tomto nepáčilo. Perfektná uletená bondovská komediálna Jackie Chan akcia so sexi Jennifer Love Hewittovou, sympaťákom Jason Isaacsom, vždy výborným Petrom Stormarom, čo viac si priať? Skvelá akcia, bondovské vychytávečky, oblek rulezzz, vtip presne podľa môjho vtedajšieho gusta, škoda, že nevzdniklo pokračovanie, zaslúžilo by si ho to. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama