Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

PALINO 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi je síce sympatický, no to nič nemení na mojom názore, že jeho americké produkcie až na niekoľko výnimiek za veľa nestoja. A TUXEDO určite nepatrí medzi tie výnimky. Priemerné spracovanie, priemerný námet a ešte priemernejší scenár by sa ešte dali ako-tak ignorovať, keby TUXEDO plnilo aspoň jednu zo základných funkcií filmu: zabávať diváka. No to sa mu počas 98 minút moc nedarí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi nevydareny Jackieho film. Sice to nie je taka katastrofa ako Medallion alebo jeho sucasne kompletne CGI sracky typu Kung Fu Yoga, ale Jackieho fanusikovia tu nenajdu nic typicky Chanovske Najblizsie k tomu ma bitka v ktorej Jackie nema oblecene nohavice. Najväcsim problemom tohto filmu je, ze vôbec nijak nevyuziva to, ze hlavnu ulohu hra Jackie. Bitky su neprirodzene predratovane, casto sa v nich vyuzivaju triky a keby tu namiesto Jackieho hral napriklad Matthew Broderick, tak by si to nikto nevsimol a film mohol byt pokracovanim Inspector Gadget, ktory co sa tyka zapletky dost pripomina. Aj humor je detinsky, zaporak jak z nejakej parodie na Bondovskych zloduchov. Aspon ze Jackieho postava tu je sympaticka, nema tu otravneho pseudovtipneho partaka a medzi nim a Jennifer Love Hewitt to celkom iskri. Aj zapletka sa mi celkom paci, kedze Inspector Gadget som v detstve rad sledoval. Ale aj ked odhliadnem od toho, ze to nie je klasicka Chanovka, tak je to slaby film. Okrem hnusnych bitiek tu nie je ziadna poriadna akcia, ani vtipne to prilis nie je. Vysledkom je nudny zbytocny film, ktory Jackiemu spôsobil akurat hanbu, kedze sa naplno prevalilo, ze Jackie pouziva ostosest kaskaderov, co je obzvlast smutne, kedze tu nema ziadny nebezpecnejsi kaskadersky kusok. 3/10. ()

Reklama

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Jackie v dalším ze svých průměrných hollywoodských angažmá, které si zřejmě vykázal jako dovolenou od krkolomných kaskadérských lumpačin. Strnulá režie s nulovou invencí především při akčních scénách bohužel zdatně degraduje Jackieho největší fyzické schopnosti, pohřbívá vše, o co se choreografie pokouší a zbavuje se přehlednosti i dynamiky v zájmu průměrné fyzické komedie. Ale scénář, byť jede podle té nejohranější a nejvágnější šablonky, dokáže zúročit Jackieho nepochybný komediální talent a předhodí pár scének, které posloužily jako plnokrevný podklad pro koláž nepovedených záběrů. Čím se ale Tuxedo může pochlubit, je bezesporu geniální casting, protože vybrat typově tak perfektně padnoucí herce do přednastavených archetypů, to je pomalu na Alberta za casting, díky čemuž buddy chemie mezi Jackiem a Jennifer zdárně drží tuhle školáckou wannabe špiónskou pohádku nad Waldou. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S Jackiem Chanem rozhodně žádná nuda nehrozí. Tady mu ke štěstí stačí zázračný oblek, který je nabušený nejrůznějšími technologiemi. Ten svého majitele vtáhne do světa netušených možností. Stane se z něho asijský James Bond, který má po svém boku krásnou ženu. Jennifer Love Hewitt tu skutečně sloužila jako ozdoba. ()

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Já vlastně filmy s Jackiem Chanam mám hodně ráda,je to super komik a když k tomu přidá i své grymasy už tak komického obličeje,výjdou z toho scény kdy se člověk popadá za břicho smíchy,vždycky ještě čekám na konec filmu jestli budou zase vtipné scénky z natáčení.Doufám že natočí ještě hodně filmů.Jackie krásně zkloubil bojové umění,herectví a humor a to propaguje ve všech svých filmech. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan není dobrý tanečník, naopak Jennifer Love Hewitt tančit umí, a tak ho v některých scénách vedla a podporovala ho. Jackie i tak musel po večerech hodně trénovat. (Stocki)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)

Reklama

Reklama